Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wyll358
tag
válasz
koko00869
üzenetére
A tv saját felirat rendszerét használja, ott tudod állítani. Pl. androidon (sony, nem tudom mennyire gyártó specifikus) settings>device preferences>accessibility>subtiltle settings
De elvileg minden ilyen okostv-n valami hasonlót kell keresni, még ha a menü nevek némileg el is térnek. -
Gajho
csendes tag
válasz
koko00869
üzenetére
Szép lett
, nem szeretném felrakni a falra mert az nagyon magasan lenne. 62cm magas a tv asztal, 17cm az üvegasztal rajta, de így már nagyon magasan van, szóval az üveg asztal most kikerült és szerintem így van tökéletes magasságban csak jelenleg a soundbar kitakarja az alsó pár centit. De lehet visszarakom az üvegasztalt lábak nélkül valami pár centis gumitalppal és akkor jó lesz
-
törölt tag
válasz
koko00869
üzenetére
Érdemes hozzá behúzót használni, hogy ne forogjon el, egyébként egy nagyon masszív dübel. Nálam a szekrények is ilyennel vannak fönn.
Tévékonzoloknak azért megfelelően nagy a hátlapja, megfogathatod 6-8 dübellel is, maga a karton ennyit tényleg gond nélkül bír. Ezzel úgy se lesz gond, ha falikarra teszed és kijjebb húzod a tévét, hogy hozzáférj a hátuljához.
-
törölt tag
válasz
koko00869
üzenetére
Nincs 20 kiló az a tévé, az semmi.
Négyszer akkorát is elbírna, hacsak nem kis felületen fekszik fel. Fém molly-val (pl. ilyennel; létezik hozzá behúzó, hasznos) rögzítsd a konzolt, és nem lesz gond vele. -
szasanyi
félisten
válasz
koko00869
üzenetére
Főként azért, mert azt írtad "elköltöttem már kb 700k-t a tv-re meg a soundbarra, aztán még 70-et kéne, ha ki akarom használni a setup képességeit teljesen..."
Emiatt jegyeztem meg a mókuskereket, merthogy egyik hozza magával a másika, stb. A másik felét pedig általánosság jegyeztem meg - amit egyébként magamon és másokon is megtapasztaltam már - egyébként semmi személyeskedés vagy rosszindulat nem volt benne.
-
szasanyi
félisten
válasz
koko00869
üzenetére
Ez egy ilyen mókuskerék, aki beszáll és nem tud határt szabni az igényeinek az nagyon gyorsan nagyon sok pénzt költ(het) el.
Sajnos az itteni fórumoknak a pozitívumai mellett van/lehet egy lényeges hátránya is, ez pedig a mesterségesen generált igény. ami hamar realitássá válhat és ami mindig sokba kerül.
-
blakey
titán
válasz
koko00869
üzenetére
A Soundbart nem ismerem, de gondolom a kezelésiben benne van, hogy miként fogadja a jelet. Ha fogadja az érintetlen Dolby Atmost akkor azt kell beállítani a készüléken és akkor vélhetően a Soundbar fogja átalakítani. Ha csak Multi Ch-t fogad akkor viszont az lesz a jó.
-
-
törölt tag
válasz
koko00869
üzenetére
Bármire, ami a tévé rendszerén fut.
#65481 FLx
Tévén az én céljaimmhoz is egy katasztrófa a Plex, viszont a stream appok szerintem a tévéről a legjobbak. Minden képmód megy, pörgős, színek és framerate rendben, akadozó lejátszást még nem láttam így. Shield Pro és Netflix viszonylatában pl. finoman szólva sem tudom ezeket így elmondani.#65484 magickonfig
Én csak telefonra tettem föl, mert a SpaceChem reaktordizájn-videóit az tudta lejátszani.
-
-
Danex
addikt
-
Danex
addikt
válasz
koko00869
üzenetére
Hát nagyon nem tudom hogy mit kéne választani, minden drága. Játék része nem érdekel a TV-knek, csak netflix, meg plexen remuxok.
kb 380-390ért van a 706-os philips, de az elvileg régi proci, gyengébb mozgással, alacsonyabb fényerő, vagy LG-k vannak, B1, BX earc-al, de onnan hiányzik a DTS.
806 Philips pedig már 440, Sony Aj80 450
Ellenben utóbbiaknál már nem lenne szükség elvileg a shieldtvpro-ra és talán 50ert elmehetne.
Franc se tudja -
Elektrosokk
veterán
válasz
koko00869
üzenetére
meg tudlak érteni, én is lg meg 806 között billegek, de nem érdemes túl sokáig ezen kattogni, mondják a gondolkodás a tett halála.
sok sok teszt után már nincs új a nap alatt.
Valaki azt írta nekem tegnap hogy a varázs nem a márkában hanem az olded technológiában van, igaza van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Battlefield 6
- EA Sports WRC '23
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

sok sok teszt után már nincs új a nap alatt.
Vhiktor