- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyll358
tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Én sem használok jelenleg külső lejátszót, tökéletesen visz mindent a tv is, így semmi hasznát nem látom. A play store azért van, hogy azt használj amit csak akarsz, igazából a gyártónak semmit rá se kéne tennie az eszközeire alapból szerintem, csak ami az alap funkciókhoz szükséges...
Nyilván valamit ráraknak mindenből, hogy Józsi néni szintű user-ek is tudják használni, de szerintem a mai világban már alap, hogy a user-ek viszik a platformokra a nekik megfelelő dolgokat, store az pl. fel is rak neked mindent a különböző droid eszközeidre, ha úgy van beállítva, de appstore is ilyen.
Minden és mindenki igényeit amúgy se tudják előre lefedni, szóval az, hogy neked épp nem tetsző vagy akár a te felhasználásodhoz használhatatlan app van fenn megesik, ezen nem szabad mérgelődni, főleg, hogy a választási lehetőség adott és szabadon tilthatsz és rakhatsz fel szinte bármit (webos-en meg lennél lőve egy ilyen helyzetben, de szerencsére nem olyan tv-t vettél
). Ez gyakorlatilag egy android eszköz, olyan mint a telefonodon, van apps menü (vagy hosszan is nyomhatsz az ikonokra is akár), ott tudsz akár törölni vagy tiltani is dolgokat, nyilván mint egy telónál itt sem enged bármivel bármit csinálni, de a "szemét" nagy részét lehet törölni vagy legalább tiltani.De lényeg, hogy médialejátszáshoz just player-t dobd fel a play store-ból a tv-n, igen. Az az egyik legjobb lejátszó, egyszerű, mindent tud, neked szerintem ez kell. (Ha azzal is gond lenne, akkor ott valami hardver limitáció lesz, usb port, kábel, driver amivel a hdd-t kezelné nem jó, ilyesmire gondolnék, de szerintem nem lesz ilyen.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Powerbank topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyilván valamit ráraknak mindenből, hogy Józsi néni szintű user-ek is tudják használni, de szerintem a mai világban már alap, hogy a user-ek viszik a platformokra a nekik megfelelő dolgokat, store az pl. fel is rak neked mindent a különböző droid eszközeidre, ha úgy van beállítva, de appstore is ilyen.
). Ez gyakorlatilag egy android eszköz, olyan mint a telefonodon, van apps menü (vagy hosszan is nyomhatsz az ikonokra is akár), ott tudsz akár törölni vagy tiltani is dolgokat, nyilván mint egy telónál itt sem enged bármivel bármit csinálni, de a "szemét" nagy részét lehet törölni vagy legalább tiltani.
Vhiktor