- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
Kisszaboo #70915 üzenetére
Ezek a tv-k annyira prémiumok mint az Audi a Skodától igen, de hol van egy Bentley-től
Gondold végig ha minden egyes darabot 10-20órát járatnának mi energia erőforrás stb. ezt az ár is tükrözné. Ezek ha tetszik ha nem tömegtermékek mintavétes ellenőrzéssel.
De aki dolgozott termelésben jobban tudja.
Én is szoktam hőbörögni csak értelme nincs fogyasztói társadalom, szart gyártanak ennyi. Vagy ezt veszed, vagy 3x ennyiért tényleg prémiumot ahol nem a típus a prémium hanem maga a gyártó. Mittudomén a Loewe-t mondták régen prémiumnak, de ma már nem is tudom gyártanak-e tv-t
-
blakey
titán
válasz
Kisszaboo #70915 üzenetére
Nem ezek a qrva drága TV-k. Konkrétan 1 hibás darabról beszéltek, bezzeg az "elmegy a füled mellett", hogy ezalatt van aki már a harmadik panelcserét kéri, vagy ott vannak az LCD-k amik lassan 20 év alatt nem voltak képesek ida fejlődni, hogy ne legyenek felhősek. Valami nagyon fura világban éltek ha azt hiszitek, hogy a mai világban nincs kockázat. Ez a mai világ, megveszed a 20-30 milliós autót és 2 havonta viheted szervizbe, mert rossz a szivattyú, hibás a szoftver, stb. Nehogy azt hidd, hogy más termékeknél nincs ilyen, mindenhol és minden márka esetében sajnos ez van. Hozzám kijött a Sony szerviz és szemmel vetelezés majd műszerrel valo2mérés után annyit mondott, hogy ez ilyen, a műszer nem látja, a szabad szem meg nem számít, erre mondtam, hogy nem műszerrel nézem a TV-t. Ennyi, eladtam a TV-t és vettem egy másik Sonyt, ettől nem rendült meg a márkában való hitem, az viszont igen, hogy nem minden a márka és a magasabb ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest