- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyll358
tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Úgy látod mindennapos? Vagy csak egyszer beakadt valami és ettől pánikolsz?

Amúgy nem, nem általános jelenség... milyen lejátszó egyébként? vlc, kodi, just player hármassal soha nem volt lejátszási gondom külső eszközről, bár sony-n de ez is ugyanúgy android tv...
Amúgy mint minden os a tv-k rendszere is meg tud hülyülni néha, én még nem láttam olyan eszközt telefontól, pc/laptop-on át, a bármilyen okos kütyüig amit néha ne kéne reboot-olni... amúgy tv-n is van os restart gomb, nem feltétlen kell áramból kihúzkodni...
Ha nem szökőévente egyszer fordul ez a jelenség elő, akkor ott viszont valami hiba van, amit ki kell tesztelni, mert kismillió dolog lehet a hw, os, app oldalon a probléma forrása.Szerk.: közben látom, hogy írtál. Ez tipikusan player problémának tűnik. Ha gyári lejátszót használsz azt én ha lehet azonnal elfelejteném bármilyen eszközön, szerencsére android-od van, arra natívan is elérhető rengeteg kiválló app store-ból is...

A legjobb egyszerű mindent visz app a just player (személyes kedvenc), az kb. mindent megeszik és lejátszik hdr és dovi tekintetében is. Vagy ha komolyabb cucc kell arra ott a kodi, szinte végtelen beállítási lehetőséggel, de picit kisebb dovi kompatibilitással. vlc meg tv-re szerintem full gagyi az asztali tesóhoz képest, de szimplán 4k hdr lejátszóként működik, ha nincs semmi más elvárásod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hyundai, Kia topik
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor