- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methox91
junior tag
válasz
wyll358
üzenetére
Képminőség terén tényleg kb ugyanaz mint a c11 , inkább a kisebb bosszantó hibák zavartak leginkább. Megszoktam már az androidot de nekem webos sokkal jobban bejött , külső ssdt mondjuk nem értem miért nem képes lekapcsolni . Evo panelt meg úgy is reklámozták hogy jobb a fényereje meg kevésbé hajlamos a beégésre , na ebből fényérő már kamu de a beégés része remélem igaz mert b7em nagyon megvolt gyötörve a 3 év alatt 150 óra warzone hdr jatékidő , fifa hdr , filmek sorozat hdr , 4-5 óra tv adás minden este és nem volt rajta semmi beégés ezek után se. Sony szerinted cserélne erősen tin tinges panelt? pixel hibánál is csak 2-4 vagy annál többnél cserélnek .
Jó tv sony aj83 de én inkább maradtam volna lg vonalon utolag.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor