Hirdetés
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methox91
junior tag
válasz
wyll358
üzenetére
Képminőség terén tényleg kb ugyanaz mint a c11 , inkább a kisebb bosszantó hibák zavartak leginkább. Megszoktam már az androidot de nekem webos sokkal jobban bejött , külső ssdt mondjuk nem értem miért nem képes lekapcsolni . Evo panelt meg úgy is reklámozták hogy jobb a fényereje meg kevésbé hajlamos a beégésre , na ebből fényérő már kamu de a beégés része remélem igaz mert b7em nagyon megvolt gyötörve a 3 év alatt 150 óra warzone hdr jatékidő , fifa hdr , filmek sorozat hdr , 4-5 óra tv adás minden este és nem volt rajta semmi beégés ezek után se. Sony szerinted cserélne erősen tin tinges panelt? pixel hibánál is csak 2-4 vagy annál többnél cserélnek .
Jó tv sony aj83 de én inkább maradtam volna lg vonalon utolag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor