- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyll358
tag
válasz
Celtis #71104 üzenetére
Hát ha tudja, hogy 50p az anyag, akkor ugyanúgy képes kell legyen egyenletes arányban lejátszani 2:2-ben, vagy ha 60-ban kapja ahol gondolom minden 10. frame a dupla, akkor csak mindent dupláznia kell kivéve a 10. frame-eket és kész is van az eredeti kép... Mondjuk azt nem tudom hogy csinálják, hogy megállapítsa a tv valójában mi az a jel amit kap, ha nem az eredeti fps-ben küldik.
Nem olyan egyszerű tesztelni ilyen yt videók alapján, pláne, hogy keverik a stuttert és a juddert sok esetben. Annyit próbáltam, hogy 1mp-es záridővel felvegyem a futó kockákat vagy pörgő vonalat egy 25p és 50p anyagban is, és mindegyik egyenletes volt vagyis ergó judder free, így tesztel az rtings is, de nyilván én lóf.sz körülmények között és eszközzel csináltam, szóval erre nem mondom, hogy bármilyen szinten is hitelesnek minősíthető.
Mi jön amúgy ilyen fps-el vagy hol van rendes 25 vagy 50p anyag? Én nem igazán futottam még bele ilyenbe, de tesztelnék még direktben is párat a különböző appokkal/beállításokkal (ezek az értékek elég mostohák internet szerte is mindenhol csak a 24-re koncentrálnak elsősorban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged