Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wyll358

tag

válasz Celtis #71104 üzenetére

Hát ha tudja, hogy 50p az anyag, akkor ugyanúgy képes kell legyen egyenletes arányban lejátszani 2:2-ben, vagy ha 60-ban kapja ahol gondolom minden 10. frame a dupla, akkor csak mindent dupláznia kell kivéve a 10. frame-eket és kész is van az eredeti kép... Mondjuk azt nem tudom hogy csinálják, hogy megállapítsa a tv valójában mi az a jel amit kap, ha nem az eredeti fps-ben küldik.
    Nem olyan egyszerű tesztelni ilyen yt videók alapján, pláne, hogy keverik a stuttert és a juddert sok esetben. Annyit próbáltam, hogy 1mp-es záridővel felvegyem a futó kockákat vagy pörgő vonalat egy 25p és 50p anyagban is, és mindegyik egyenletes volt vagyis ergó judder free, így tesztel az rtings is, de nyilván én lóf.sz körülmények között és eszközzel csináltam, szóval erre nem mondom, hogy bármilyen szinten is hitelesnek minősíthető. :DDD
    Mi jön amúgy ilyen fps-el vagy hol van rendes 25 vagy 50p anyag? Én nem igazán futottam még bele ilyenbe, de tesztelnék még direktben is párat a különböző appokkal/beállításokkal (ezek az értékek elég mostohák internet szerte is mindenhol csak a 24-re koncentrálnak elsősorban :B)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés