- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyll358
tag
válasz
Celtis #71104 üzenetére
Hát ha tudja, hogy 50p az anyag, akkor ugyanúgy képes kell legyen egyenletes arányban lejátszani 2:2-ben, vagy ha 60-ban kapja ahol gondolom minden 10. frame a dupla, akkor csak mindent dupláznia kell kivéve a 10. frame-eket és kész is van az eredeti kép... Mondjuk azt nem tudom hogy csinálják, hogy megállapítsa a tv valójában mi az a jel amit kap, ha nem az eredeti fps-ben küldik.
Nem olyan egyszerű tesztelni ilyen yt videók alapján, pláne, hogy keverik a stuttert és a juddert sok esetben. Annyit próbáltam, hogy 1mp-es záridővel felvegyem a futó kockákat vagy pörgő vonalat egy 25p és 50p anyagban is, és mindegyik egyenletes volt vagyis ergó judder free, így tesztel az rtings is, de nyilván én lóf.sz körülmények között és eszközzel csináltam, szóval erre nem mondom, hogy bármilyen szinten is hitelesnek minősíthető.
Mi jön amúgy ilyen fps-el vagy hol van rendes 25 vagy 50p anyag? Én nem igazán futottam még bele ilyenbe, de tesztelnék még direktben is párat a különböző appokkal/beállításokkal (ezek az értékek elég mostohák internet szerte is mindenhol csak a 24-re koncentrálnak elsősorban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Energiaital topic
- Gyúrósok ide!
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Videó stream letöltése
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Minden, ami hőszivattyú
- Tőzsde és gazdaság
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest