- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Imádlak Bulgária
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
wyll358
üzenetére
Szia.
Igazság szerint eddig Samsungon hozzá voltam szokva, hogy külső HDD-ről nézem a filmeket USB-n keresztül, és az tökéletesen vitt mindent, kivéve, amit nem támogatott (DoVi, DTS-HDMA, stb.).
A Philips-et is szeretném addig így használni, amíg később nem lesz pénzem egy külső lejátszóra - ami nem holnap lesz -, ezért mindenképp kell valami app, ami azt addig megoldja. Igen, eddig a saját lejátszóját használtam, de ez tényleg felejtős. Még ilyet nem tapasztaltam soha, hogy a film nézése közben kilépjen, mintha csak egy fizetős applikáció próbaverziója lenne, ami egyszerre maximum egy órát enged mozizni, és ha többet akarsz, vedd meg a prémiumot... azért egy ilyen drága TV-nél gáz, hogy alapból nincs benne egy normális lejátszó... persze sok felesleges szeméttel bezzeg tele van, aminek a fele sem kellene... azokat hogy lehet kitörölni?
Nekem egyelőre még nem fontosak az extra cuccok, semmi komoly elvárásom nincs, csak annyit szeretnék, hogy a 4K-s HDR filmek menjenek mindenféle extra cucc nélkül. Aztán később, ha majd lesz felesleges pénzem, veszek egy külső lejátszót, akkor már olyat, ami mindent lead. De addig is szeretném nézni legalább azokat a filmeket, amik eddig megvannak. Ennyi.
Kipróbálom majd, amit mondtál (Just Player), ezt a TV menüjéből, az App Store-ban tudom letölteni, ha jól értem...?

Köszi.

#70444 DamianB : Na, ez engem is érdekelne, jó lenne, ha nem kellene mindkettő, vagy egyik, vagy a másik nem elég? Köszi előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Elektromos cigaretta 🔞
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Revolut
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor