- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
Vistaboy #70445 üzenetére
"semmi komoly elvárásom nincs, csak annyit szeretnék, hogy a 4K-s HDR filmek menjenek mindenféle extra cucc nélkül"
Lol, ez kb. a legtöbb amit ma egy lejátszótól el lehet várni. Azaz hogy lejátszon MINDENT IS, meg 4k HDR-t is, és mindezeket hibátlanul extra mókolás nélkül.
-
wyll358
tag
válasz
Vistaboy #70445 üzenetére
Én sem használok jelenleg külső lejátszót, tökéletesen visz mindent a tv is, így semmi hasznát nem látom. A play store azért van, hogy azt használj amit csak akarsz, igazából a gyártónak semmit rá se kéne tennie az eszközeire alapból szerintem, csak ami az alap funkciókhoz szükséges...
Nyilván valamit ráraknak mindenből, hogy Józsi néni szintű user-ek is tudják használni, de szerintem a mai világban már alap, hogy a user-ek viszik a platformokra a nekik megfelelő dolgokat, store az pl. fel is rak neked mindent a különböző droid eszközeidre, ha úgy van beállítva, de appstore is ilyen.
Minden és mindenki igényeit amúgy se tudják előre lefedni, szóval az, hogy neked épp nem tetsző vagy akár a te felhasználásodhoz használhatatlan app van fenn megesik, ezen nem szabad mérgelődni, főleg, hogy a választási lehetőség adott és szabadon tilthatsz és rakhatsz fel szinte bármit (webos-en meg lennél lőve egy ilyen helyzetben, de szerencsére nem olyan tv-t vettél). Ez gyakorlatilag egy android eszköz, olyan mint a telefonodon, van apps menü (vagy hosszan is nyomhatsz az ikonokra is akár), ott tudsz akár törölni vagy tiltani is dolgokat, nyilván mint egy telónál itt sem enged bármivel bármit csinálni, de a "szemét" nagy részét lehet törölni vagy legalább tiltani.
De lényeg, hogy médialejátszáshoz just player-t dobd fel a play store-ból a tv-n, igen. Az az egyik legjobb lejátszó, egyszerű, mindent tud, neked szerintem ez kell. (Ha azzal is gond lenne, akkor ott valami hardver limitáció lesz, usb port, kábel, driver amivel a hdd-t kezelné nem jó, ilyesmire gondolnék, de szerintem nem lesz ilyen.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Mozilla Firefox
- Milyen SSD-t vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest