- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
wyll358
üzenetére
Üdv!
Pont tegnap frissítettem a legújabb szoftra, mert az is ki volt már kapcsolva utóbbi időkben, de frissítés után csináltam gyári visszaállítást. Egyébként most hogy lehúztam ethernet kábelt róla, nem búg. Ami viszont továbbra is fent áll, és zavar hogy miután kikapcsolom 20-25 perc további fogyasztás van, csendben. Utána áll 0-0.5 w közé. Na de ez elég sok hogy 20-25 percig 25w fogyasztás van még. Ha lemegy a20-25perc, és kikapcsol, majd bekapcsolom csak fél percre majd kikapcs, akkor is indul a 20-25perc háttérbeli fogyasztás. Ha nincs netkapcsolat, tehát wifit is kikapcsolom, akkor is ez van, próbáltam úgy is hogy lehúzom róla az ssd-t amire rögzíteni szoktam, akkor is. Programot csak kódit telepítettem fel, csak azt használom ill youtub-ot, semmi más nincs fent, sőt programok többségét le is tiltottam.Egyébként szerintem ez szoftveres valami lehet, mert működés közben semmi gond, búgás se volt soha, ha lenémítottam akkor sem. Ez a búgás is csak tök csendben volt halható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fogyjunk le!
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor