- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala666
őstag
válasz
Quadgame94 #93114 üzenetére
A75K amiről írt.
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Quadgame94 #93114 üzenetére
EZ tényleg led tv?
123xyz
Próbálok erőt venni magamon ,ignorálni a sok támadást és kordába tartani leginkább magam.
Minden Tiszteletem , -
hunspikey
őstag
válasz
Quadgame94 #92936 üzenetére
Quad szerintem összekevertél engem valakivel - nekem 77G3-mom van nem Sonym és nem húztam kottonba a távirányítót
Amit írtam a samura az azért áll részemről mert görbe példányokat láttam belőle a MM-es barátomnál és akkor szóba került hogy van építési minőségi probléma. Az s95-el nincs ilyen gond.
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Quadgame94 #92976 üzenetére
Az a különbség köztünk ,hogy te személyes otthoni tapasztalat nélkül oltod folyamatosan a Sony t ,
Míg nekem van személyes otthoni tapasztalatom az LG-el és még véletlen sem fikázom orrba-szájba őket.
Az egyik tapasztalat nélkül az okos ,másik meg tapasztalattal hülye ,jól mondom?Én dobom a témát végleg ,részemről nincs több vita mert teljesen értelmetlen.
Szerk.
Hatalmas nagy Sony utálat van itt a topikban (tisztelet a kevés és igényes kivételnek).
Inkább ez jön le ,bárki említ egy Sony jelzőt azonnal ugranak az akciós hiénák (vannak egy páran). -
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Az nem én voltam akinek válaszoltál ,van egy érzésem velem keverted össze….
Am annyira okostojás vagy sok felhasználóval is ,hogy hihetetlen ,volt vagy van a környezetedben Samsung oled?
Mert nálam igen….
[kép]
[kép]
[kép]Vagy csak álmodozol róla ,hogy legyen és csak a teszteket olvasod?
Inkább az utóbbi ,
Mindenki annyira okos személyes tapasztalat nélkül ,nem nekem válaszoltál ,léteznek még olyan emberek akiknek van vele tapasztalatuk.
Ha esetleg olyan ember használ Samsung oled et akinek nincs más oled termékkel tapasztalata akkor “elmegy” kategória hisz nincs viszonyítás alapja semmihez.
Van olyan ,aki régi LG után vett mostanság egy Samu oled et ,nekik sem lesz semmi “hűha” érzés.
És van olyan akinek van tapasztalata több oled márkával személyesen és leírja századjára ,hogy ipari hulladékok.Mitől lennél te hitelesebb velem szemben?
Semmivel ,és ez még sok másiknak is szól akik folyamatosan “rajtam nevetnek” ,
na jah ,max. az irigységtől.Elég valószínű ,hogy az életedben nem használtál még igazán minőségi oled tv t és a Sony kat is csak képről láttad maximum.
Nyomkod az LG tv-d amit én soha nem fikázok ,csak legalább ne okoskodnál a semmire. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Quadgame94 #92939 üzenetére
Ezt vettem 1600 forintért. Olcsó volt és tök jól működik. Annyi viszont lényeges, hogy a kép megtévesztő, mert LG logó nincs rajta. Természetesen ez egy utángyártott távirányító.
Egyébként tavaly vettem még egy LG gamepad -ot.
Ehhez is egész jó áron hozzá lehet jutni és ha kevés gombot használsz, az egerezés sem érdekel, akkor a TV -hez járó távirányító helyett ez még tök jó opció lehet. Feltéve, ha minden gomb rajta van, amit használni szeretnél.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Quadgame94 #92934 üzenetére
LG saját rendszere szerintem jobb, átláthatóbb és jobban kezelhető. Viszont a Samsung szerintem pörgősebb, gyorsabb.
Persze ez lehet tökre egyéni dolog. Nem biztos, hogy mindenki azonos véleményen van.
Én QN90A -t váltottam OLED -re, és annak ellenére, hogy van már itthon egy jól bevált LG OLED, nem vetettem el más opciókat sem. C3 és S90C volt a fő irány, és végül utóbbi mellett döntöttem, mert jobban bejött. Nekem a DV és a DTS nem fontos.
Az, hogy a gyári képbeállítás milyen, számomra egyáltalán nem lényeges. Tök mindegy milyen márkáról van szó, akkor is hozzá kell nyúlnom. Szóval lehet, hogy aki a Samsung TV -k esetében jóváhagyta ezeket a beállításokat fullra be volt drogozva, de ez engem a legkevésbé sem zavar. Mindegy, hogy kicsit vagy nagyon kell állítani a gyári értékeket.
Szerk.:
Csak azért írtam az utolsó bekezdést, mert valamiért ez mindig szóba kerül, de én nem kifejezetten tartom jó dolognak szimplán kicsomagolni és használni a TV -t.Lehetőség szerint érdemes jól beállítani, vagy pontosabb és jobb eredményért szakemberhez fordulni, aki bekalibrálja minden módra a TV -t.
-
szkutyi
addikt
válasz
juj ez most keményen a híres erdő....
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Quadgame94 #92934 üzenetére
Anyósom mostanában sokat van nálunk és egyszerűen nem tudja kezelni ezt az "egerezős" távirányítót. De valahogy mindig sikerül rányomnia, hogy az jöjjön elő. Aztán persze megy a szenvedés.
Így egyszerűbbnek láttam azt, ha rendelek hozzá egy másik távirányítót. Feleségem is jobban szereti az újat, mert sokkal jobb a fogása.
Ráadásul a gyorsgombokat sem kell újra felvenni a távirányítóhoz, mert azt természetesen a TV tárolja. Pl. 1 -es médialejátszó, 2 -es Disney+...stb.
Én szeretem a gyári távirányítót. A szövegbevitel is egyszerűbb vele. A hangkeresésért annyira nem vagyok oda például YouTube -nál sem, mert nem teljesen pontos.
Egyébként LG OLED -ből én még C1 -et használok elégedetten. Panellel és egyéb mással sincs semmi problémám.
-
junkpod
veterán
válasz
Na, ez omg.
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Quadgame94 #92833 üzenetére
Tudod mennyire boldog volt most is az egyik vásárló aki elvitte a 2 éves LG G1-et ,és igazad van nevetett egy nagyot.
salapp
Sajnos ez komoly ,tényleg így használom őket.ferenck
Köszönöm a tippet , -
junkpod
veterán
válasz
Quadgame94 #92729 üzenetére
Helyette meg majd csináltok nappali meg éjszakai szinprofilt és kézzel váltogatjátok.
-
válasz
Quadgame94 #92727 üzenetére
A pénz egy dimenzió. A QD OLED nagyon rendben van, jelenleg a legjobb technológia.
AZ mellett a Sony mindent támogat amit kell, tehát ebben sincs hiba. Jelenleg szerintem a legjobb OLED a piacon.
Én G3 -at vennék,de csak a pénz miatt,amúgy a szívem szerint Sony A95L lenne. -
T.Peter
őstag
válasz
Quadgame94 #92729 üzenetére
Nem, az a dolby vision iq. Avforums tesztben azt irjak hogy tamogatja amugy, de sosem hasznaltam, szoval mindegy.
-
torma1981
veterán
válasz
Quadgame94 #92727 üzenetére
Sony-ról már sokszor beszéltünk. Marhára nem ér ahogy mondod +350k-t. Nagyon jó tv, de nem ennyire. G3 egy nagyon jó tv. 5 év panelgarancia, DTS támogatás.
-
T.Peter
őstag
válasz
Quadgame94 #92704 üzenetére
Abban egyetertek, hogy nem eri meg a felarat, de a G3 nem olyan jo. Persze nem ennyivel jobb (azt most hagyjuk hogy miben jobb es miben nem) a sony mint amennyivel tobbe kerul.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Quadgame94 #92710 üzenetére
G2 nem volna nagyobb előrelépés, mint egy C3? Mert a 65 G2 még elfogadható árkategória volna nekem is. Vagy azt nem szabad venni csak G3-at?
-
NoOne1976
őstag
válasz
Quadgame94 #92710 üzenetére
G3-al az a baj, hogy nincs hozzá talp. Nálam pedig nem falon lenne. Egy külön talp, amikor néztem legutóbb, horror áron volt, és kapni se nagyon lehetett.
-
ricsip
addikt
válasz
Quadgame94 #92662 üzenetére
És védi a spúr gyártót b+...
-
hubber19
tag
válasz
Quadgame94 #92652 üzenetére
Ott teljesen más jön fel, nem infó. Nem vagyok a TV-nél de majd teszek be képet.
labeda : bocs, nem láttam tegnap a posztodat...
-
Mauzes
addikt
válasz
Quadgame94 #92623 üzenetére
Egyrészt amire válaszoltam, ott ezt írták: "Akkor is, ha a teljes terméket kicserélik",
másrészt pedig szerintem nem más, mert a teljes termékre és a fő alkatrészre ugyanolyan szabályok vonatkoznak. -
torma1981
veterán
válasz
Quadgame94 #92567 üzenetére
Azért nem lesz az rossz. Nagyobb fényerő, jobb processzor, több szoftver támogatás, 4K 144Hz stb. Azért ezek nem elhanyagolható tények.
-
szkutyi
addikt
válasz
Quadgame94 #92564 üzenetére
Ok!
-
Kerio
őstag
válasz
Quadgame94 #92491 üzenetére
Köszi!
Vagyis normális ha az Input Signal Plust bekapcsolom, akkor elveszti a jelet? Azt hagyjam kikapcsolva? -
lala666
őstag
válasz
Quadgame94 #92472 üzenetére
Akkor jól vettem elsőre. Csak gondolkodtam rajta, hogy ekkora hülyeséget még sem írhat le... -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Quadgame94 #92472 üzenetére
Megint volt szerencsém egy s95c-hez. Gyárilag mozi módban igencsak jó az a tv.
Majd a csatornámra kiteszem a méréseit a konkurens sony a95l-el egyetemben. -
lala666
őstag
válasz
Quadgame94 #92470 üzenetére
Atírtam mert már rájöttem nem értem az embert...
-
RazoR
veterán
válasz
Quadgame94 #92457 üzenetére
Csak ott volt hely neki, és meg lehet oldani, hogy ne ránk fújjon.
-
lala666
őstag
válasz
Quadgame94 #92457 üzenetére
Hidd el, meg lehet ám azt oldani ne rád fújja...
-
szkutyi
addikt
válasz
Quadgame94 #92385 üzenetére
Régebbi bejegyzéseit véletlen se olvasd vissza..xd
-
kolosszus87
senior tag
válasz
Quadgame94 #92359 üzenetére
Nincs egy szinten a B3-ommal, attól jobb. Nálad meg ez a lemez akadt be, ha már nagyon pontosítani akarunk akkor és szigorúan a fényerőt nézzük csak az A80L akkor is B3 és a C3 között van!
De sztem kurvára engedjük el ezt a témát, mert vicc ez a cirkusz amit itt lenyomtatok tegnap óta az A80L körül! Az A80L egy teljesen korrekt, minőségi középkategóriás oled tv, se több...se kevesebb. Vannak nála jobbak is ár-érték érték arányban, de megvannak a maga Sony-s erényei amire vágyhatnak egyesek. Sztem zárjuk le a támát!
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Quadgame94 #92341 üzenetére
Oké akkor gondolom tudsz számolni ,
Egy 55 colos C3 és A80L között mennyi a diferencia kérlek mond el?Említettem már ,Sony nál az alsópolc másnál a középkategória minőségben (még1x írom ,nem a fényerő a képminőség lényege).
szkutyi
Nem ,egy G3 helyett is ezt választottam volna ,mert nekem a Sony hozzáállása és a minősége tetszik a legjobban. -
lala666
őstag
válasz
Quadgame94 #92343 üzenetére
Nekem nagyon jó.
-
válasz
Quadgame94 #92337 üzenetére
Azt hozzátenném,hogy nem mindenkinek az árazás a legfőbb szempont két termék összehasonlításánál, sőt nem egy embert ismerek innen is akit nem érdekel az ára.
Nagyjából egy C2 minőségű Tv, amit amúgy elég sokan használunk nagy megelégedettséggel itt. -
szkutyi
addikt
válasz
Quadgame94 #92337 üzenetére
Ráadásul az az említett 95ös Samsung (ha csak 95b) az is Qrvara egy szinten van az a80L-el...xd.de biztos jók a beállítások is....
De nézted a skalazast is hogy mérik?60as élességet rá tolják a 480as anyagra....vicc -
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Quadgame94 #92232 üzenetére
Nem érdekel a fényerő ,600n. bőven megfelelő még ha vissza ugrik is 400-ra.
Bőségesen elég ez a fényerő ,erős hideg fényű boltokban is kiállítva tökéletesen szerepel.
LG panelt használ de saját elektronikával és processorral ami nagyon nem mind1.Írtam fentebb ,van egy LG G1 ami nyilván nem sokkal marad el egy C3 tol de a B2 nél meg sokkal jobb ,akkor minek vegyek még egyet?
Am ma veszem át a TV t ,majd írok róla ha beüzemeltem,
Tiszteletem ,Szerk.
Nem teszteket kell olvasni (nyilván az is számít) ,élőben kell megnézni.
Oled sorrend minden esetben:
Sony a legszebb ,
LG a második ,
Samsung meg inkább felejtse el az oled gyártást mert túl szaturált színekkel dolgoznak és az élességgel is szenved ,samsung oled helyett inkább egy Sony led tv t vennék.
Samsung tol már egy gyufaszálat sem vennék…. -
kolosszus87
senior tag
válasz
Quadgame94 #92235 üzenetére
Olvasok én is teszteket, láttam én is az rtings értékeléseit, hiába közelíti meg a B széria fényerőben, attól még egy tv nem csak a fényerőből áll. Szóval igen, fényerőben megközelíti a a B széria az A80-at, de minden más képi aspektusban jobb az A80, összességében egy jobb tv mint az LG B szériája. Minden valamire való tesztoldal (AVforums, FlatspanelsHD, stb. a C szériával veti össze, az a kategóriatársa). Most vitatkozhatunk itt nüanszokon, de sok értelme nincs. Egyéni véleményem, hogy sok értelme nincs is a B széria létezésének, nem tudom más országokban milyen az ára, de itt nálunk rendre olyan kicsi az árdifi a B és C széria között, hogy értelmetlen a B szériát választani a C helyett.
-
kolosszus87
senior tag
válasz
Quadgame94 #92233 üzenetére
Persze, hogy jobb ár-érték arányú a C3, én is azt választanám a kettő közül, de el kell fogadni, hogy lehetnek olyan szempontok valakinek ami miatt valaki a Sony A80-at választja. Ilyen a mozgásjavítás pl. vagy a gyárilag sokkal pontosabb játék mód. A B széria pedig továbbra sem A80 szint, hiába írod le 100X.
-
kolosszus87
senior tag
válasz
Quadgame94 #92226 üzenetére
Túlárazottnak lehet nevezni, de nem B széria szint, ezt engedd el. A Sony A80 szériáját mindig is az LG C szériához mérték, azzal van versenyben. Az egy dolog, hogy fényerőben nem éri el a C széria szintjét (A80L 650 nitet tud tesztek szerint), de egy tv nem csak a fényerőről szól, de még a HDR sem, annak megvalósítása, a tone mapping algoritmus mind beleszól abba hogyan fog kinézni a végeredmény. Arról nem beszélve, hogy a Sony XR procija a legjobb a piacon, a mozgásjavítása szintén. Sokaknak ez is fontos. számtalan ember van akik kikapcsolt mozgás interpoláció nélkül nem képesek tv-t nézni, nekik például szuper megoldás egy Sony a nagyon finoman és vajsimán futó mozgásjavításával.. Az LG B szériája nem csak fényerőben, de prociban is elmarad a C szériától, sőt az idei B3 már a 600nitet sem éri el fényerőben.
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Quadgame94 #92226 üzenetére
Köszönöm de van már ,meg volt is bőséggel ,szeretem őket is.
Most viszont mindenképp újra Sony tv t szeretnék (van egy 8 éves 55 colos lcd ,mai napig hibátlan).
Nem elég ,hogy gyönyörű a képük ,de a Japanok az “alsópolcon” is mindig egy tisztességes tv-t raknak le az asztalra.Náluk nincs rossz ,
Vagy átlagos ,vagy átlagon felüli.Szerk.
Ráadást úgy vettem észre ,mostanság az árakkal is lejjebb mentek , -
Pro Koryak
addikt
válasz
Quadgame94 #92182 üzenetére
Egy 20-30millás proji is csak szégyenkezne egy oled, de még egy jobb lcd mellett is. Szóval már tuti nem projiznék, lenne egy min. 100" oled, qled, Sony micro led fal...
ez meg a másik. -
törölt tag
válasz
Quadgame94 #92199 üzenetére
Igen használtan a c8-at. De annak az árából már veszek egy c1 cs-t, szóval szerintem utóbbi lesz még ha kisebb is.
-
T.Peter
őstag
válasz
Quadgame94 #92181 üzenetére
Szoval ha neked eleg 800 nit, akkor mindenki masnak is legyen eleg?
Nekem pl a G3 ~1450 nit-je sem eleg. Foleg hogy 100% window mellett csak ~230 nits. Jo lenne 1000 nits 100% mellett es min 4000 nits 10%-nal. (sotet szobaban nezem, szoval nem a beszurodo feny miatt kell)
so-ha pedig azt irta, hogy ha nagyobb a fenyero jobb lehet az energiahatekonysag is ami miatt kevesebbet fogyaszt, kevesbe kell terhelni a panelt, kevesbe eg be, stb. -
so_ha
senior tag
válasz
Quadgame94 #92164 üzenetére
"Hamarabb lesz microLED vagy self-emitted Quantum Dot TV mint 2500 nit OLED."
Már csak 2 hetet kell várjál a 2024-es CES-ig, ahol bejelentik a jövő évi modelleket.
Több helyen 2.500-3.000 nit közé várják/tippelik az új modelleket."1500 nit, de még 1200 nit is bőven elég egy OLED esetében."
Nem a szemed kiégetése a cél, ha jobb az energiahatékonyság, akkor az élettartam is növekszik. ... azt meg régóta tudjuk, hogy "640 KB mindenkinek elég". -
so_ha
senior tag
válasz
Quadgame94 #92155 üzenetére
"Elérték majdnem a maxiumot az OLED-ek fényerőben. ... lehetne 2000+ nit de nem lesz ..."
2023.05.10-én írtam, hogy most 15.000 nit-nél jár az Oled fejlesztés.Az LCD technológia is elvileg "stagnál évek óta", a valóság ehhez képest az hogy idén a csúcs 2-3000 nit körül tudott, 2024-ben pedig a TCL X955 miniLED LCD 5.500 nit, 5.184 zónával.
-
torma1981
veterán
válasz
Quadgame94 #92149 üzenetére
Igen van. De vajon meg is éri? Azért tudnám másra is költeni azt a 280ezeret. Nem nagy különbségért ami indokolja ezt az árat nem költenék feleslegesen.
-
Iceman83
tag
válasz
Quadgame94 #92142 üzenetére
Igen Samsung se ég be könnyebben .
Nekem 1.5éves S95B még nem éget pedig tvz-sre lett sokat használva.
A LG se kezeli most már olyan jól garanciát új G3 sávozási gond miatt már nem cserélget panelt.
Ezt írták rá: "LG Magyarország
Tisztelt Vásárlónk!
Szervizes kollégáink szakvéleménye szerint a jelenség gyártástechnológiai sajátosság. Erről a kijelzőcsere előtt is tájékoztatást nyújtottak.
Üdvözlettel,
LG Magyarország"Garancia kezelés szerintem hasonló lehet 2 gyártónál.
Mindegyik tv jó.
Ár-érték arányba S90 jó vétel most.
Valóban nem biztos megéri G3 nagy felárat. -
Bazsi747
aktív tag
válasz
Quadgame94 #92119 üzenetére
Ja köszi
-
torma1981
veterán
válasz
Quadgame94 #91918 üzenetére
Nem véletlen, hogy alig van Sony tulaj. Ilyen árak mellet.
-
viera
őstag
válasz
Quadgame94 #91910 üzenetére
A Sárkányok háza sötét tengerpartos jelenete is sokkal szebben jelenik meg az A95L-en mint S95C-n.
-
viera
őstag
válasz
Quadgame94 #91898 üzenetére
Nekem tetszett képminőségre az S95C, a DV tartalom is szép volt.Mondjuk én kaptam kalibrált értékeket indulásnál.A mozgás javítás viszont nagyon nem volt jó.
Game mód iszonyatosan túlszaturált volt.Kalibrálással lehet rajta sokat segíteni de nálam nagyon nem úgy működött a TV ahogy elvártam volna.
Sony A95L viszont egy nagyon eltalált TV lett az biztos.
Kalibrálás nélkül is nagyon szép rajta minden.
Nem gondoltam volna, hogy a DV tartalom jobban fog tetszeni rajta mint a HDR10. -
boborján2
senior tag
válasz
neki is HDR-ben jön a telekom
Mármint az a 2-3 csatorna ami 4k HDR? -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Egy fontos info lemaradt, mégpedig, hogy melyik tv milyen képmódban volt.
-
wiggen123
senior tag
válasz
Quadgame94 #91868 üzenetére
Kikapcsoltam mindent így már egész jó. Szóval ez a szappanopera effektus. Gyűlöletes egy valami. Fejem megfájdult tőle.
-
alaves
addikt
válasz
Quadgame94 #91872 üzenetére
A80L is lehet egy kompromisszum,, akinek az ár/mozgásjavítás a legfontosabb. Hiába a nagy színfényerő, ha nézhetetlen neki a mozgás.
-
8E7Y4'R
csendes tag
válasz
Quadgame94 #91806 üzenetére
Tv hangszórón oké. Az előző tv-n (pana plazma) ugyanezekkel a kábelekkel, erősítővel nem volt probléma.
-
szkutyi
addikt
válasz
Quadgame94 #91747 üzenetére
Picit jobb, de van ahol c3 sokkal jobb...oda vissza.
Igazabol akkor sem lepődnék meg ha ugyan az a kettő tv csak ..
Felskalazasban nem kevéssel jobb a c3... -
MaxxDamage
félisten
válasz
Quadgame94 #91643 üzenetére
Azt akart venni, mindenki más...ismerek olyat aki retrozik mindenen, neki az a jó, másnak meg más.
Mindenki maga tudja, ámen. -
lala666
őstag
válasz
Quadgame94 #91636 üzenetére
Hogyne lenne kamera mozgásnál, lehetetlen teljesen kiküszöbölni lcd-nél és én egyből észre is veszem.
-
Mauzes
addikt
válasz
Quadgame94 #91635 üzenetére
Úgy tűnik, neked nem jött át a lényeg. Azt írja mindenki, hogy focira is számottevően jobb az oled. Ennyi az objektív része, és innentől hogy ez mennyi felárat ér meg, az már szubjektív. Azt, hogy számodra nem érné meg, azt ne nyilvánítsd egyetemes igazságnak.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Quadgame94 #91635 üzenetére
Figyú... nyugdíjas és lecserélte a 3D TV-t (azt se használta ki, mert a 3D szemüvegek 1x lettek próbálva amik vannak hozzá - amúgy adta a hatást, nekem tetszett) de most OLED-et akart és megvette amit ajánlottatok. Ezt köszönöm is!
99% focit néz... meg Híradót (de minek?) ja meg Reklámot!
Majd megy rajta Tour De France, Giro(k) stb is...ha van épp vagy Darts meg Forma1...Miért kell beleszólni ki mit vesz és mire? Ez a Magyar mentalitás...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Quadgame94 #91626 üzenetére
Teljesen jó a képminőség HD csatornán...Digitális adás
Pazarlás? Ugyan már!Padlásról levigyem a fekete-fehér Videoton TV-t?
/na az a vicc, de ha nem lenne más...akkor az is jó lenne!/
-
lala666
őstag
válasz
Quadgame94 #91627 üzenetére
Nem csak spíler van.
-
lala666
őstag
válasz
Quadgame94 #91626 üzenetére
Egyáltalán nincs igazad, nagyon jól lehet tv adásokat is nézni és nem lesz semmi baja.
Amúgy televíziónak nevezik nem filmvíziónak! -
lala666
őstag
válasz
Quadgame94 #91623 üzenetére
Meséld már el miért is?
Eddig csak előnye van foci meccseknél. Nincs pl. elmosása a fűnek mint az lcd tévéknél ,paca lesz ott. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Quadgame94 #91623 üzenetére
Miért is?
/nekem8, mert nem én használom/
Az én OLED-em (C9) napi 18-20 órát megy és semmi (beégés vagy bármi más) baja nincs... 2020-ban vettem. Szóval jól bírja! -
Csandi
őstag
válasz
Quadgame94 #91560 üzenetére
Ott a Sony QD-OLED ami tud DV-t ha jól tudom. Persze drágább mint a samsung (és ugyanaz a panel (?))
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Korábban írta a Dolby, hogy 2 dollár alatt indul, és valahol 3 dollár alatt van a teteje a jogdíjnak TV készülékenként. Vagyis kb. annyira jön ki. Azóta ez már valószínű emelkedett, de azt már akkor is kiemelték, hogy szívesen adják kedvező áron a gyártóknak.
Ezt ha felszorozzuk költségekkel, terhekkel, még akkor is szerintem vállalható áron van.
-
Krissz80
senior tag
válasz
Ami érdekes, hogy úgy láttam a Philipsben van HDR10+ is meg Dolby Vision is.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Quadgame94 #91531 üzenetére
Igen, talán Apple ...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Quadgame94 #91535 üzenetére
Köszi.
Akkor ez: [link]
Euronics 3 év garit megadja, online rendelve, személyesen elhozva jó is lesz.
Köszi srácok! -
MaxxDamage
félisten
válasz
Quadgame94 #91525 üzenetére
DV alatt mit értünk?
-
YxVs
senior tag
válasz
Quadgame94 #91525 üzenetére
Meg ha nem zavarja, hogy az említett TV már lassan 2 hete nincs készleten...Elég gyalázat ez a központi Samsung webshoptól...
-
Partz
senior tag
válasz
Quadgame94 #91409 üzenetére
A kérdés így hangzott;
"Kb. 3,5-4 méterről nézzük majd (kanapé), ahhoz szeretném kényelmesen belőni."
Erre válaszoltam, ezeket figyelembe véve. Kanapé magasságával kalkuláltam, ami azért adott. Tisztában vagyok ezekkel a méretekkel-aranymetszés szabályaival, mert építész a szakmám. Ezen felül van az egyéni preferencia, ahogy írtam és az egyedi méretezés.A 80-90centis állvány magasságok a CRT korszakból valók. Az se véletlen, hogy 40-50 centisek a ma kapható tv állványok, ehhez jön még a tv talp magassága.
De ne off-oljuk szét a topicot ezzel.
-
Mauzes
addikt
válasz
Quadgame94 #91402 üzenetére
Igen, ülési és fej pozíció kérdése is lehet. Én pl. kb normál módon ülök, tehát nem felfelé néz a fejem.
-
VincentVG
senior tag
válasz
Quadgame94 #91376 üzenetére
koszi mindenkinek a valaszt.
alap HDD vel volt rossz tapasztalatom ( egy regebbi kulsos samsung cucc) volt TV-m mar ahol akadozott, de pl most az uj LG tokeletesen lejatszott 60Gb -os file-t szval valszeg ez is eleg lehet.
mivel itt tarolok egyeb archive cuccokat, ezert kell valami mas.
filmeket nem gyujtom, nekem arra kell majd h pc-rol letolt / atmasol / megnez / letorol / megy fel az uj. erre egy kisebb SSD lesz a befuto most ugy latom. -
Krissz80
senior tag
válasz
Quadgame94 #91313 üzenetére
A család használja TVzésre is, hírcsatorna meg sok foci, illetve a bevezetőnél van leírva hogy bejáratásnál érdemes kímélni.
-
Krissz80
senior tag
válasz
Quadgame94 #91376 üzenetére
NA éppen ezért tervezek én is tervezek venni USB 3 HHD rackat és bele tenni a régebbi Satas SSD-m. Még így is a HDD lesz a szűk keresztmetszet másoláskor.
De gondolkodom SSD-ben a felvételkekhez is, mert annak nem árt ha leesik, és 512TB-ot lassan ír rá, még akkor is ha be van kapcsolva a timeshift.
Pendrive-ot néztem először de azok viszont drágák.
-
Yodamest
veterán
válasz
Quadgame94 #91283 üzenetére
A samsung QD-oledje azért nem akkora nyomás rájuk, mert a G3-as MLA azért eléggé sokkal jobb annál. Elég csak a big brotherek tesztjét megnézni, szóval van ott egy kis swift, nem egyenértékű a kettő.
-
Yodamest
veterán
válasz
Quadgame94 #91279 üzenetére
Jó akkor C6 talán.. de látod ez bizonytalan, a C1-C2 sem nagy ugrás a C2-C3 sem (voltaképp nem tudom bármiben is jobb-e), a C3-C4 is úgy tűnik nem lesz semmi extra + 50 nit kb. Szóval ha ez ilyen lassan megy, akkor nem lesz hirtelen nagy ugrás az is biztos, márpedig az MLA elvileg annak számít.
Csiszolják szoftveresen, talán inkább az a releváns, de hardveres fejlődés nemigen van. Meg mi lenne akkor a G5-ben, ha már a C5 is MLA lenne? tudtommal nincs jobb panel technológia.
-
YxVs
senior tag
válasz
Quadgame94 #91200 üzenetére
PS5 miatt miért jobb a G3?
-
laci12234
tag
válasz
Quadgame94 #91170 üzenetére
Igen bocsi
-
viera
őstag
válasz
Quadgame94 #91178 üzenetére
Mindenképpen, de amennyit eddig használtam nagyon jónak ígérkezik.
Meg szerintem január-ra már be lesz járatva az ünnepek alatt.Aztán hívom Vhiktor-t kalibrálni.
Majd ő is biztos elmondja a veleményét.Celtis: köszi
-
viera
őstag
válasz
Quadgame94 #91175 üzenetére
Igen
-
VincentVG
senior tag
válasz
Quadgame94 #91142 üzenetére
koszi, igen van keses is - ezert is alltam at egy hosszabitos vezetekes megoldasra,
ami kenyelmetlenebb de nem akartam szerencsetlenkedni. de most ugyebar ez sem jo mert nincs "sima" kimenet a C3.. csak optical..nalam is van egy "gagyi" parezer forintos bluetooth azzal nem akad, csak egyszeruen nem ertem miert nem tudjak/akarjak javitani. sztem kb pont az a vasarloreteg aki 70-80%ban apple termekeket hasznal, es letezo problema, redditen is evek ota tema.
ok tudjak..
-
szkutyi
addikt
válasz
Quadgame94 #91031 üzenetére
Köszi.azota mások is jelezték hogy látják, különböző eszközökön.
Itt elég jól megfigyelhető.: 1:13:53 tol 3mpig háttérben szekrenyek -
Gulyopapa
addikt
válasz
Quadgame94 #90881 üzenetére
Köszi a tippeket srácok!
-
Yodamest
veterán
válasz
Quadgame94 #90757 üzenetére
Pff.. ez mondjuk jó nagy xopatás. Van egy típus és ha a nagyobbat veszed rosszabbul jársz? Tök jó...
-
bikerfun
csendes tag
válasz
Quadgame94 #90741 üzenetére
Hát ... nekem kicsit durva hogy ilyen közelről nézitek..
én az irodában is a monitorom totál letolom az asztalon ...
nekem biztos fájna a szemem.
-Szkutyi ... sztem nem is lehet kapni már csak full Hd tv-t ekkorában pláne Oledben...
Max egy 65-ös még eltudnék képzelni 3-4 méterre de annál nagyobbat..... na mind1.. kinek mi. Inkább az Xbox-nál veszem észre hogy közelebb kell ülni -
Calogero
addikt
válasz
Quadgame94 #90673 üzenetére
Mert az LG úgy gondolta, hogy az annyira nem fontos adat.
Szerviz távirányító kell hozzá, vagy egy infrás telefon megfelelő applikácóval -
szkutyi
addikt
válasz
Quadgame94 #90673 üzenetére
Mert csak szerviz menüben lehet megnézni!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen házat vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- LG 42" C4 OLED EVO 4K HDR 144HZ 0.1MS SMART GAMING TV
- LG OLED55B4 Oled TV! 55"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/VRR/Gaming TV
- LG 65" OLED65C31LA 4K UHD OLED evo TV! G-Sync / 100Hz
- LG (OLED55C47) 140CM OLED 4K SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest