- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- thesound: Segítőkészség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Az LG chip nem tudom mennyire van topon ha videólejátszásról van szó (vagy nem tudom mi van benne). A saját lejátszó szoftvere is eléggé fapados, állítani nem lehet semmin, visszajelzést sem kapunk arról, "mi folyik a háttérben". Szóval eleve hendikepes a belső pléjer'. Túl azon hogy csak DLNA képes. Dune-ben Sigma chip van, ami azért mindig ott volt a legjobbak között. Nagyon pontosan be lehet állítani kadenciától kezdve a Jukeboxig minden paramétert (mint minden lejátszón egyébként). Szóval nem lehet egy lapon említeni a két lejátszót, bár a belső az "ajándék", ez tény...
Én használok külső dacot sztereó erősítő elé és azt kell mondjam, a Dune hangja is jobb, mint a tévé saját hangja, pedig az optikai kábel ugyanaz, ugyanonnan jön a hang, mégis. Főleg zenén hallani komolyabb különbséget. Testestesebb, tisztább így érthetőbb a beszédhang is. Mozivas is alternatíva, de ha nem fontos a sok csatorna, sztereóval is nagyon jó hangot lehet összehozni, bár ez már nem oled téma...
(#9628) Joshi: Vannak tesztképeim sz.gépen. Le tudom játszani DLNA-n vagy Dune-n. Majd megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor