Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• blakey

titán

válasz dgyuri0123 #85762 üzenetére

Eddig is értettem mire célzol... Box (pléjer) nincs? - ha értenéd, akkor nem kérdeznéd.
    Semmi nincs a tévén kívül, ami tudja kezelni a DTS-t? - vannak olyan helyzetek.
    Van fél-egymilliónk oledre, de nem telik sem lejátszóra, sem erősítőre, sem semmire azon kívül? - mindenki eldönti, hogy mire és mennyit költ, ehhez qrvára semmi közünk. Ha én nem akarok másik eszközt, akkor nem lesz és pont.
    Hagyjuk már ezt a "szocreál" hozzállást. :N - ettől vagyunk különbözőek.
    Tévéadás és stream nem ad ki DTS, vagy HD hangokat - Továbbra sem ez a lényeg. Egyébként a Disney már tervezi a DTS bevezetését, viszont továbbra is sokan a TV-t használják lejátszónak is, úh., hiába az erőlködés, hiába reklámozom a külső lejátszó létjogosultságát, vannak olyan helyzetek, amikor az "nem pálya".
    Ne legyünk már ennyire igénytelenek. - nem tudom te mennyire vagy igényes, de biztos találni olyat, amiben nem, senkit és semmit nem szabad lekezelni.
    Az én boxom került vagy 15 ezerbe. - nem ez a lényeg.
    Inkább erőltetjük a tévé xar hangszóróját, vagy siránkozunk, hogy ajjjjajjjj, nem szól a DTS? És ne mondd, hogy más zsebében kotorászok, mert ez csupán igényesség, vagy igénytelenség kérdése. - De mondom, van, aki Lamborghinivel jár, de csak egy LCD-n nézi a TV-t, mindenkinél mások a szempontok, nem igénytelen, csak nem akar + eszközt, nincs helye, stb.

Új hozzászólás Aktív témák