Hirdetés
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Vhiktor #85305 üzenetére
"Itt a hdmi kábel képre gyakorolt hatásáról volt szó, semmi másról, nem is értem miért lett teljesen más dolog ide keverve."
Nos, akkor lássuk, mire reagáltam először. Kolléga írta a következőket:
"Ezt megírhatnád az av-online oldalt üzemeltetőnyomorultaknakszakértőknek, akik szerint az AQ hdmi kábelekkel mélyebb az ég kékje, meg "szellősebb a színpad" es az AQ usb kábellel iphone-ra toltott mp3 szebben szól mintha gyári kábellel másolod rá..."Erre írtam ezt :
"Azt ugye tudod, hogy kábel és kábel között nem csak az árcédula/márkajelzés/külső jegyek különbözőek ? "És erre máris jött a xarlavina, mint ahogyan egyébként ez szokott lenni. Mikor a nagyon tapasztalt hifistapista elmondja, hogy a kábel az csak egy darab drót, semmi egyéb. Na ettől a "bölcsességtől" általában kinyílik a nem létező bicska a zsebemben.
Aztán, ahogy szokott lenni, próbáltam megértetni a nagyérdeművel, hogy a kábel egy fontos komponens, amit nem lenézni kell, hanem jól választani, mert sok múlhat rajta. De siketek között minek a kotta, hiszen senki nem veszi észre a félreütést.Lehetne már végre elszakadni a témától? Már én is nagyon unom a folyamatos magyarázkodást.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest