Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dgyuri0123

nagyúr

válasz Vhiktor #85305 üzenetére

"Itt a hdmi kábel képre gyakorolt hatásáról volt szó, semmi másról, nem is értem miért lett teljesen más dolog ide keverve."

Nos, akkor lássuk, mire reagáltam először. Kolléga írta a következőket:

"Ezt megírhatnád az av-online oldalt üzemeltető nyomorultaknak szakértőknek, akik szerint az AQ hdmi kábelekkel mélyebb az ég kékje, meg "szellősebb a színpad" es az AQ usb kábellel iphone-ra toltott mp3 szebben szól mintha gyári kábellel másolod rá..."

Erre írtam ezt :
    "Azt ugye tudod, hogy kábel és kábel között nem csak az árcédula/márkajelzés/külső jegyek különbözőek ? "

És erre máris jött a xarlavina, mint ahogyan egyébként ez szokott lenni. Mikor a nagyon tapasztalt hifistapista elmondja, hogy a kábel az csak egy darab drót, semmi egyéb. Na ettől a "bölcsességtől" általában kinyílik a nem létező bicska a zsebemben.
    Aztán, ahogy szokott lenni, próbáltam megértetni a nagyérdeművel, hogy a kábel egy fontos komponens, amit nem lenézni kell, hanem jól választani, mert sok múlhat rajta. De siketek között minek a kotta, hiszen senki nem veszi észre a félreütést.

Lehetne már végre elszakadni a témától? Már én is nagyon unom a folyamatos magyarázkodást. :R

Új hozzászólás Aktív témák