- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Kínai tápos Philips
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Képben semmi különbség nincs köztük.
Rengeteg mérés, cikk és videó szól erről, (példának okáért egy egyszerű, jól érthető: [link] )
Én sem mértem soha semmi különbséget és soha nem is láttam.Egy drágább kábeltől nem lesz mélyebb a feketéd vagy magasabb a fényerőd és a kontraszt arányod sem lesz több.
Van különbség a hdmi kábelek között, de az a sávszélesség. Ha tudja azt ami rá van írva akkor mindegy mennyibe kerül és, hogy meg van-e hintve sóval vagy sem.
Ha valami gond van vele az nem gyengébb képminőséget fog eredményezni, hanem képhibákat, jelvesztést, stb.
Azt, hogy nincs különbség képben már rengetegen bizonyították mérésekkel, egyéb tesztekkel, de még egyetlen hívő sem tudta objektíven bizonyítani az ellenkezőjét (az nem bizonyíték, hogy szerinte jobb), leglábbis én még nem találkoztam ilyennel.
Én próbálkoztam pár helyen vakteszttel, amikor nem tudták, hogy mikor melyik kábel van használva, akkor senki nem találta el a képet szemlélve, hogy melyik a drágább a kábel. Viszont amikor tudták, akkor egyből mondták, hogy látják a különbséget. Placebo
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Yettel topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor