Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- potyautas: A teljesség igénye
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Nem, ez saját tapasztalat. Ami nem szerintem.
Van az LG-nek homogén panelja, de minek azt rakja az olcsóbb szériába, ha a kutyát sem érdekli. És én nem azt mondtam, hogy a te tévéd szar, konkrétam még mindig arról van szó, hogy írtál egy regényt, szerintemre alapozva. Meg kellene érteni, hogy mire válaszoltam.
Bár nem vagyok magyar, de érthetően leírtam, vagyis ennél érthetőbben nem tudom megfogalmazni.
Ettől függetlenül, az LG tévékbe rengeteg rossz (TT és VB) a panel kerül. A,B,C típusokba.
Ha neked, vagy bárki másnak itt tökéletes a panelja, akkor örüljön, ellenkező esetben jönnek és cserélik, ami vagy jó lesz, vagy nem, inkább nem.Aztán elgondolkozol, hogy szükséged van-e erre az időrablásra és veszel egy másik típust, ahol nagy valószínűséggel minden tökéletes lesz. Pl egy QD -OLED-et, vagy "sima" sony-t, panasonic-ot (philips-et nem ismerem), ahol az LG DISPLAY-től kapott kijelzőt tovább tuningolják tökéletesre (pana). És ez nem szerintem, mert erről videó is van, sőt még a prohardver tesztben is leírták.
Szép napot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Formula-1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 10
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor