Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Köszönöm, akkor itt lehet valami gáz.
-
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Ez volt a félelmem, de akkor igaznak is látszik. Nekem a Spotify, Twitch, Netflix, HBO Go minden megy hibátlanul. Ez elég fontos

-
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Semmi ilyesmi. Csak a tv és Xbox. És csak az Xboxon kell állítani ezt, nem a tv-n.
-
alaves
addikt
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Na, mint kiderült az USB 3.1 type C 1.generáció még nem tudja a videojel továbbítást, csak a a 2. gen-tól. Szépen beletettek egy 2019-2020-as laptop-ba egy HDMI 1.4b-t és egy USB 3.1 type C 1.generációsat, amely közül egyik sem tudja a 4k/60Hz-et. Mindegy, a célnak megfelel, de majd egyszer megértem mennyit spórolnak ezen.
Ez olyan mint, hogy az LG kispórolta az USB 3-at és a DTS licencet még az OLED-ekből is, a budget OLED754-ben meg van mindkettő. -
alaves
addikt
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Köszönöm, erre nem is gondoltam.
Tehát Intel® Core™ i5 10210U + Intel UHD graphic driver + nvidia MX110 + USB 3.1 Type C adja a 2160p/60Hz-et.
(Írtam az Asus-nak, hátha tud választ adni, bár elsőre csak a HDMI típust és paramétereit küldték meg, de legalább tudom, hogy HDMI 1.4b, mert sehol nem volt leírva). -
Crus
addikt
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Alaves egy Philips OLED754-en próbálkozik, amin sajnos pont úgy nincs DP port, mint a notiján... meg nekem itthon egyetlen tv-n se, de az 55CX-en se lesz :-(
Viszont pl. egy Trusty USB-C-HDMI kábellel valóban gólt lőhet... végül is kb. 6.000 Ft-os tétel, nem egy nagy összeg.
-
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Mind3 opció be volt ott kapcsolva.
Ez az új FW újdonsága?
Nem szoktam nézegetni a beáll.-i opciókat, be van lőve a kép/hang/egyéb ahogy kell (leírás alapján, itteni felhasználók ajánlása alapján) és használva van a TV mindenre amire való és használható. -
Gtaati
őstag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Erre nem gondoltam, de valóban könnyen lehet, hogy úgy van, csak én nem tudok nettóban vásárolni...

-
daneel_hu
addikt
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Még egy szavazat az E9-re.
A gz950 is tavalyi paneles... csak a cx nem.
Ha nem számít a zsé, akkor E9. -
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
BFI meg ilyesmiben van a fő eltérés (mozgásban, egy két apró részletben jobb a CX), illetve a CX-ben nincs DTS már, meg a CX "csak" 40gbps HDMI 2.1 vs 48 a E/C9... de ha most kell tévé "azonnal" vedd azt amelyik olcsóbb. E9/C9 is ugyanolyan jó választás.
Részletesebben itt: [link] ha bírod az angolt.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Vársz pár hónapot és olcsóbban tudod megvenni az LG cx-et ( játék miatt neked ez a tuti) , de ha Telekomos vagy ott a legolcsóbb most.
-
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Ha van jo aron meg E9 akkor mindenkepp azt vennem.
-
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Én vennék egy CX-et és hello...

Szerintem az első komolyabb akciók ősz végén/télen várhatóak majd...
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor