Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok! Az a bizonyos panel karbantartás (amivel vertical bandinget elvileg lehet csökkenteni), ami kb. 4 óra folyamatos tv-zés utáni kikapcsoláskor indul, az minden oled TV-n van? Nekem Sony A8 van, csináltam vele 2x 4.5 óra sima 4k-val bejáratást, de semmi különöset nem vettem észre kikapcsolás után 20-30 perccel sem, nem hallottam pl kattanást. Ez ugye android, kikapcsoláskor készenlétben van. Azért kérdem, hogy van-e bármi értelme járatni a TV-t 4 órákat? Mondjuk teszem hozzá, hogy elejétől fogva brutál tiszta a kép, 5 óra tvzés után szinte totál csíkmentes lett, de 1-5% szürkén pici csíkokat még azért látok (mostanra van benne kb 50 óra üzemidő). 10-15%-on már gyakorlatilag tök homogén, nem tudom lehet-e egyáltalán tovább javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor