Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz
mucsácsó
üzenetére
Olvass vissza, vannak itt, akik leírták a tapasztalatokat. Amennyire én tudom, az első két évben a gyári garancia él (egy év jótállás és egy év szavatosság), azután lép életbe a biztosítás. Illetve vannak esetek, várhatóan nem a beeges, amelyekben a két éven túl is javít a korrekt gyártó (három éves szavatosság). Általában a harmadik évről van itt szó, ha mondjuk széria hiba, durva hiba lép fel.
Az MM biztosító partnere, ha a biztosítási esemény bekövetkezik, bevizsgáltatja a hibát és a gazdaságos javítás kizárása után csereutalvanyt ad, amit az MM-ben lehet felhasználni, akár ráfizetve. Én legalábbis ezeket szűrtem le az elmúlt esetek alapján.
Nyilván külön is vehetsz pl Generali (talán SMART a neve) biztosítást a tévé mellé, ott viszont általában nem a teljes értéken teritenek, hanem csökkentetten.
Amúgy szerintem a gyári garit semmi nem "írja felül", legfeljebb kiegészít vagy helyette választható lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor