Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Köszi. Igen, ez így elsőre azért egy nagyságrenddel jobb működésnek tűnik. Mintha itt is lenne néhol bizonytalanság, hogy mi a gida eleje és mi a hátulja, de ahogy korábban is beszéltük, ez egy szélsőségesen nehéz jelenet, és ahhoz képest ez szinte 100%-os eredmény. Kicsit már bánom, hogy "elolcsójánoskodtam" anno a vásárlást, de ennél jobban nem tudtam volna körüljárni a dolgot. Akkor el se tudtam volna képzelni, hogy én valaha be fogom kapcsolni a dejuddert, de sajnos kiderült, hogy szinte elengedhetetlen 2-3-ra tolni. Nomeg, akkor 100k volt a difi az 55B és 55C között. Így most már ezzel együtt kell élnem egy ideig legalábbis. Megvárom, milyen lesz a CX BFI-je, aztán egy év múlva ilyenkor eltűnődök a cserén.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor