- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
darvin555
üzenetére
Első bekapcsoláskor szuper. Élénk színek,világos tartalom,flottul megy minden. youtube demo videó szuper. Ha csak használod alig veszed észre,hogy gond lenne. Aztán ha direkt rámész a hibákra. Csinál fehér pötty tesztet,akkor látod,hogy a fehér mellett már világos lesz a fekete rész. tesztábrán is látod,hogy a fekete nem tökéletes. Beraksz egy sötét filmet és szürkés lesz. John Wick film jó erre. A sötét jelenetek nem szépek. Hiányzik a fekete. De ha hibákat keresel mindenhol,akkor nem találsz olyan tévét ami megfelelne neked. OLED-nél ott van a foltosodás szélen. Na itt az nincs. Nézhetsz Sookert vagy fehér képet is,egységes a szín.
De én berakom a nappaliba a tévét,odaadom a családnak a távirányítot és csak annyit mondok használjátok nyugodtan. Én nem aggódok majda beégésen a fényerőn.... Nem kell benne panelt cserélni. Nyáron nappal a fényerő is kellően nagy lesz,akár festmény üzemmódban is lehet használni akkor meg baromi mutatós.
Mivel olcsóbb volt az OLED így nem kérdés,hogy nekem ez érte meg. Olcsóbban megúsztam és nyugodtabban használom is. Következő tv már OLED lesz,addigra javul,mára is jobb lesz. De most még nem jött össze. Ha akciósan megcsíptem volna lehet azt veszek,de mivel nem sötétben tévézünk és ritkán názünk rajta HDR filmet,így nem bánom. Ha minden este moziznánk akkor rossz lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Projektor topic
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor