Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
janos666
üzenetére
"Csak tippelek, mert időrendben ez már a második B8 firmware azóta, hogy a C+ modellek megkapták a "macro block fix"-et és ugyan ezt tapasztaltam a C8-on, hogy a sötétszürkék a kelleténél sötétebbek lettek"
Es jol tippeltel: a B8 is megorokolte a "macro block fix"-et (gamma valtozas) a v04.10.65 firmware-rel.

En visszatertem v04.10.25-re. Valahogy zavaro volt valami az update utan, csak nem tudtam megmondani mi, olyan, mintha sotetebb lett volna a kep.
"Szerintem jobb az eredmény a fix után újrakalibrálva, mint a fix előtt kalibrálva."
Ugyan nem vacakoltam mar a fix utani masodik 3dlut-tal, de ezzel elmeleti szinten nem ertek egyet (aztan, hogy ez gyakorlatban mit jelent, az mas kerdes
):
- LG kezdetben kiadta az eredeti firmware-t optimalis gamma-val
- majd tobb, mint fel ev mulva, megvaltoztattak a gamma-t, hogy elrejtse a nem vart hibat:
-- magyarul nem az okot szuntettek meg, hanem a tunetet probaltak moderalni
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor