- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
Hát nekem a plazma után ez egyáltalán nem hullámos. Az sokkal szarabb volt, tudtam vele élni 10 évig
tartalomnál ebből se azzal, se ezzel semmit nem veszek észre. Szerintem örülni meg élvezni kell egyszerűen, sajnos semmi nem tökéletes és ez ellen semmit nem tudunk csinálni. Kb ha akarunk bármibe bele lehet kötni, néz csak szét akár a saját lakásodban, házadban is. Veszel egy új bútort, ha gondosan végignézed, biztos lesz benne hiba. Veszel egy bármilyen autót, azon is. Még a gyári, zsírújon is. Én sajnos mindig a tökéletesre törekszem mindenben, kikészít már egy új kis karc is pl. a parkettán, próbálok javítani magamon, mert kikészítem ezzel a tökéletesre való törekvéssel a körülöttem levőket
tesztábrázásnál is inkább a pixeleket vizslattam. Egyszer halunk, próbálni kell az élet apró (jelen esetben nem annyira apró) örömeit élvezni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ilyen beviteli eszközről álmodnak a digitális művészek
- Google Pixel topik
- Hardcore café
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Íme az új Android Auto!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED 48C1 (OLED48C11LB) 4K 120Hz, G-sync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG OLED C2 42 OLED TV hibátlan panel, beégésmentes, 4K HDR, HDMI 2.1
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tartalomnál ebből se azzal, se ezzel semmit nem veszek észre. Szerintem örülni meg élvezni kell egyszerűen, sajnos semmi nem tökéletes és ez ellen semmit nem tudunk csinálni. Kb ha akarunk bármibe bele lehet kötni, néz csak szét akár a saját lakásodban, házadban is. Veszel egy új bútort, ha gondosan végignézed, biztos lesz benne hiba. Veszel egy bármilyen autót, azon is. Még a gyári, zsírújon is. Én sajnos mindig a tökéletesre törekszem mindenben, kikészít már egy új kis karc is pl. a parkettán, próbálok javítani magamon, mert kikészítem ezzel a tökéletesre való törekvéssel a körülöttem levőket
tesztábrázásnál is inkább a pixeleket vizslattam. Egyszer halunk, próbálni kell az élet apró (jelen esetben nem annyira apró) örömeit élvezni
Vhiktor