Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEAHEA
aktív tag
"Milyen beállításokkal érdemes operálni Windowson belül Oled monitor esetén? Illetve úgy általában, van erről valami videós tartalom vagy cikk?"
A netet böngészve olvastam ilyen-olyan véleményeket is. Volt aki azt írta, csinálhatsz bármit úgyis befog égni az oled kijelző, nem olyan az élettartama.
Más meg azt mondta, ezek már újabb panelek, nem kell annyira félteni. Multimédiára vannak inkább kitalálva, munkára nem ajánlottak pl. egésznapi táblázat kezelés .Beállítások tekintetében ahogy néztem vannak a menüjében elérhető védelmi funkciók.
Itt a Redditen volt róla szó: [link]
A gyártók oldalán is vannak erre szóló tanácsok. Elóbb néztem egy Asus-os videót, Philips oldalán leírást.
Nekem ez lesz az első oled monitorom, megcsinálom amit tudok védelmi szempontból, aztán idővel kiderül mennyi lesz az élettartama.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Fotók, videók mobillal
- VGA kibeszélő offtopik
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS43BM700UPXUF) 4K WIFI GAMER MONITOR N! AKCIÓ!
- AOC AG276QZD2 QHD, 280 Hz OLED monitor eladó
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27DG702EUXEN) 4K 144HZ GAMER MONITOR UJ MODELL! AKCIÓ!
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258