Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
karacka01
csendes újonc
válasz
4264adam
üzenetére
Én már nem félek a beégés veszélyétől! Sztem nem lesz gond vele.
Viszont jött egy másik félelem az oledtől, ami teljesen szubjektív, vagyis valaki sosem fogja megtapasztalni, valaki meg lehet rácseszik!
Szóval... Oled monitor okozta fejfájásról lenne szó. Erről nem beszél senki, de egyes embereknél már előjött. Nem tudom, hogy esetleg túl közel ülnek a monitor előtt, vagy túl sokat pl. 10 órákat dolgoznak rajta vagy rövid idő alatt is megfájdul a fejük (Ez inkább a fő probléma!). Erről esetleg valakinek tapasztalata-véleménye?! Ne tartsa vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Peugeot, Citroën topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kés topik
- Hardcore café
- Spórolós topik
- Temu
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258