- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyY2
tag
válasz
Gyöször #9863 üzenetére
Ez az olaj a papírforma szerint 99%-ban ugyan az mint a Motul Eco-Lite 5W-30. A Motul talán egy kicsivel többet tud (ILSAC GF-6a, a megrendelt dobozon is az van), a Mobil-nak viszont alacsonyabb a fagyáspontja.
Nem tudom, hogy láttad-e szervizben beletöltött olaj típusát (5W-30 volt-e, vagy pofátlanul 0W-20. pl. a helyi szervizünkben csak hordós 0W-20 van, azt tették volna bele nekem is, ha oda vittem volna)?
Nekem mindkét alkalommal gyári flakonos EcStar 5W-30 került bele (előttem bontották fel), soha nem tapasztaltam csörgő hangot. Remélem, hogy majd az októberben esedékes olajcserekor a Motul Eco-Lite olajjal sem lesz semmi gond.
TommyY
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged