- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackJack21
tag
válasz
SafE84 #40928 üzenetére
Én is ilyeneket (MOES) használok, HA alatt normál termosztátként. Ami pozitívum, hogy nagyon könnyen integrálható a zigbees rendszerbe, olcsó.
Amik számomra negatívumok, hogy csak elemmel használható rendesen, akkumulátorok szorulnak benne, ami a vacak elemtartó fedél miatt néha nem érintkezik, emiatt nem működik, a legkisebb mozgásra kikapcsol. Az elemtartó fedél egyébként is rossz megoldás, a rögzítő retesz is gyenge.
Nem tudom milyen a többi trv megoldása, de egy esetleges szelepszár melletti szivárgáskor pont ide folyna. A RAVL adapterrel nagyon kilóg, félek, hogy beleakad valaki. Ezzel az adapterrel is kellett küzdeni, mert szorult eredetileg a bele való pöcök.
Összességében működik, talán 2-3x kellett hozzányúlni, miután a fentiekre rájöttem, de nem bízom annyira benne, hogy úgy otthagyjam, mint egy normál mechanikus trv-t. Emiatta a HA-ban van egy figyelés rá, ha nem elérhető, jön a telóra az értesítés, hogy "baxak már vele valamit!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Milyen processzort vegyek?
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest