Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
anaqer
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Erre kevés értelmes dolgot tudok mondani. Arra emlékszem, hogy annak idején a kettőben a legnagyobb FPS boostot a ''view distance'' ( nem biztos, hogy pontosan ez volt a neve ) letekerése adta, meg az environment mapping teljes kikapcsolása.
AA/AF be van kapcsolva? Próbáltad esetleg 1600 x 1200-ban, hátha ott is csinál 15-30 FPS-t? :DDD Más játékokat ( valami Q3 alapú, vagy UT vagy valami ) is ilyen kevéssé hatja meg a felbontás? Nagyon fura...
Nem tudsz valami jó rally progit ajánlani? Colin2 so-so volt, a három nagyon nem jön be ( billentyűzettel szenvedek, és ahhoz gány egy irányítást csináltak ). Most leszedtem a VRally3 demóját, de a navigátor hangját fél percig bírtam, fizikáról meg szó se essék... valami olyasmi kellene nekem, mint a Rally Trophy volt pár éve ( bár expertet ott sem tudtam megcsinálni, mert ahhoz az elsőkerekesek lassúak, a hátsósok meg ugye megintcsak kormányért kiáltottak ). -
eper-fa
aktív tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
egyik barátomnak jobban mennek a játékok 1280ban, mint 800*600ban... először azt hittem, hülyül. aztán megmutatta. akkor még egy TELJESEN más konfigja volt. olyannyira más, h igazából kb a bill és az egér nem változott. aztán egyszer konfigot cserélt. mondom most már te sem örülhetsz. aztán felmentem hozzá. összerakom neki a cuccot. berakok vmi játékot, h kipróbáljam, h minden frankó-e. 800*600. akad. anyád. mondja: próbáljuk ki 1280ban. mondom haggyámá, de azért kipróbáltuk. és tök jól futott :DDD és ez NEM VICC! fos számítástechnika...
Aktív témák
Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Battlefield 6
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- eGPU tapasztalatok
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- LG 34WR50QK-B Monitor
- LG Ultragear 24GS65F IPS Full HD Gaming Monitor 180Hz Halvány Pixel csík !!
- LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor 180 Hz 1Ms
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Tekken 7 Playstation 4
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest