- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
anaqer
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Erre kevés értelmes dolgot tudok mondani. Arra emlékszem, hogy annak idején a kettőben a legnagyobb FPS boostot a ''view distance'' ( nem biztos, hogy pontosan ez volt a neve ) letekerése adta, meg az environment mapping teljes kikapcsolása.
AA/AF be van kapcsolva? Próbáltad esetleg 1600 x 1200-ban, hátha ott is csinál 15-30 FPS-t? :DDD Más játékokat ( valami Q3 alapú, vagy UT vagy valami ) is ilyen kevéssé hatja meg a felbontás? Nagyon fura...
Nem tudsz valami jó rally progit ajánlani? Colin2 so-so volt, a három nagyon nem jön be ( billentyűzettel szenvedek, és ahhoz gány egy irányítást csináltak ). Most leszedtem a VRally3 demóját, de a navigátor hangját fél percig bírtam, fizikáról meg szó se essék... valami olyasmi kellene nekem, mint a Rally Trophy volt pár éve ( bár expertet ott sem tudtam megcsinálni, mert ahhoz az elsőkerekesek lassúak, a hátsósok meg ugye megintcsak kormányért kiáltottak ).
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7-8700 workstation /számla- garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest