Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Kvaterner szégyen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
amargo
addikt
hi!
Szerintetek lehetséges e az, hogy egy 50db os CD kiszerelésben csak 8db legyen jó?
Nálam bejött ez.. sajna.
Persze elsőnek a Cd íróra gondoltam.. de minden más CD megírt ami nem ebben a csomagban volt.. aztán szomszédhoz is átvittem.. nála se ment. utána elkeztem nézegetni a CD k sorozatszámát.. és azt vettem észre, hogy az első 8CD sorozat szám más mint a többi é..
na most úgye bár blokkot én marha nem hoztam el, mert láma arcommal nem gondoltam, hogy ilyet tesz egy kereskedő.
de szerintetek van értelme 30percet utaznom azért, hogy legalább megkérdezzem a tisztet tulajdonostól, hogy köthetnénk e számomra is eredményes üzletet..
vagy mivel nincs számlám.. csak a szavam, meg a szar CDk ezért ne is próbáljam meg.
köszi a válaszokat előre is
amargo
Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Proxmox VE
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Battlefield 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- HP LaserJet Pro 400 M425dn
- AMD PC , R5 5500 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Asztali PC , i7 6700 , 1070 8GB , 16GB DDR4 , 240GB SSD , 500GB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest