Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
amargo
addikt
hi!
Szerintetek lehetséges e az, hogy egy 50db os CD kiszerelésben csak 8db legyen jó?
Nálam bejött ez.. sajna.
Persze elsőnek a Cd íróra gondoltam.. de minden más CD megírt ami nem ebben a csomagban volt.. aztán szomszédhoz is átvittem.. nála se ment. utána elkeztem nézegetni a CD k sorozatszámát.. és azt vettem észre, hogy az első 8CD sorozat szám más mint a többi é..
na most úgye bár blokkot én marha nem hoztam el, mert láma arcommal nem gondoltam, hogy ilyet tesz egy kereskedő.
de szerintetek van értelme 30percet utaznom azért, hogy legalább megkérdezzem a tisztet tulajdonostól, hogy köthetnénk e számomra is eredményes üzletet..
vagy mivel nincs számlám.. csak a szavam, meg a szar CDk ezért ne is próbáljam meg.
köszi a válaszokat előre is
amargo
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- BMW topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mesterséges intelligencia topik
- Jövedelem
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest