Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Asszem mostmár Téged is idegesít de nemtok mit tenni még egy dolgot kérdeznem kell (USA-val kapcsolatban). :B Mégpedig az, hogy az egyetemi élethez (Computer Engineering szakra fogok járni) valószínüleg elengedhetetlen egy laptop. Namost azt itthon megvenni nem tudom de mivel májusban már utazok szeptemberig csak összedolgozok annyi pénzt, hogy kinn tudjak egyet venni. Szóval a lényeg kb. mennyibe kerül egy normál laptop? Egyáltalán kell az nekem a Collegebe? Köszi mégegyszer.
-
nofene
aktív tag
Valaki segítsen! Már vagy 3 napja az van, hogy 11felé elkezd fájni a fejem (tarkóm) de mint az állat! Aztán ez egyre feljebb megy és 14 felé a fejtetőm akar felrobbanni. 16kor mikor lemegy a nap és sötét lesz abban a pillanatban elmúlik és minden király! Mi tegyek??? Áááhhh
-
nofene
aktív tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Én azért egy baráti beszélgetést Urambocsá' ph! talit nem tudok sör nélkül elképzelni! Mellesleg ha annyira akar hányjon meg mesélje csak ne előttem! Ja és az agáz, hogy a mai fiatalság (13-18) hetente ezt csinálja! Én sem vagyok ártatlan 3-szor berúgtam de mint az állat azóta egyszer sem mert undorító, szarul vagyok másnap és még értelme sincs.
-
nofene
aktív tag
Nos éééésss igggeeennn! Életemben először szólok hozzá az OFFTOPIC-hoz de valszeg ennek sem lesz értelme bár ki tudja :)))
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest