Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacee87
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan off kérdésem lenne, hogy FTC hímzett logót miért nem találok sehol külön megvételre. Ajándék lenne, egy, vagy max két db., nem üzleti célú, valahol olvastam olyanokat, hogy szigorítottak valamikor a "brand" miatt, meg levédettek mindent is a klubbal kapcsolatos motyókkal kapcsolatban, de ez szerintem kb. a vicc kategória, hogy a klub oldalán kapható kitűző, mágnes, meg mindenféle ruhadarab (a hímzett) logóval, de külön a logó nem. Tudom, meg lehet(ne) csináltatni ehhez értő emberrel, pont ezért nem értem, hogy Warum? Amikor nyomtatásban mondjuk egy bármilyen ócska otthoni nyomtatóval, megfelelő papírral és egy vasalóval lehet csinálni bármit is? Hogy miért ide írtam ezt? Nem szeretném, hogy lássa az akinek szánva lenne, jómagam még csak focit sem nézek, de ha valakinek épkézláb 5lete lenne a dologra azt szívesen venném. Nyilván a vasalós megoldás nem opció, mert azt akkor már megcsináltam volna.
Köszi, ha végig olvastátok a sirámomat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Facebook és Messenger
- Ford topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Társasjáték topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest