Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
NYaraló felújítás, napelem, alaptól új minden is.
Hétfőre ígérte IKEA a bútor szállítást 11-15 között. Lejöttünk abban a tudatban hogy jön az ágy is milyen fsza lesz. Hát 17kor már telefonáltam hogy WTF mert így a földön alszunk. 1,5 órára rá jött ember h szállítana. Ok, megjött behordott mindent - kivéve az ágykerethez a matracot
Ok, akkor alszunk a kanapén 90 cm -n ketten. Sebaj többi itt van szerelek.
Kedd
Akkor álljak neki amit tudok csinálni. Mosogatót raknám be, kicsi a munkalapban a nyílás. Akkor álljunk neki kézi reszelővel. MEgcsináltam, kötném a szifont erre látom hogy nem jó a ház kiállásaihoz. OBI. Megvettem ami kell vissza nekiállok erre kiderül hogy a felxi cső meg nem jó méret a lefolyó aljához. OBI vissza, újra nekiállok, megy. Hurrá.
Szerda
Akarom bekötni a főzőlapot meg a sütőt lenyomom a biztiket de csak nem hagy a napelem miatt a kisördög rámérek a fázisra hát van még venne delej. Na mondom akkor én nem szerelek, szólok napelemesnek h jöjjön már mert hát izémizé. Az kijön közli hogy valami gebasz van mert a 25 panel két stringje körül az egyik nem működik és hát különben is a kolléga aki installálta szabin van. Ok akkor várunk, de keresek egy villanyászt aki feszültség alatt is hajlandó szerelni. Az kijön közli hogy a 3x 16A nem elég mert csak és különben is vegyek tőle túlfeszvédelmet mert csak. Mondom neki hogy ezt itt most hagyjuk abba, majd lesz ha kell de nem ezt beszéltük a telefonba, azt csinálja meg. Akkor menjek már el neki kellékanyagért Siófokra amíg ő nekikészül és így nem veszítünk időt. Naccerű, elmentem, megcsinálta - konyhabútort nem raktuk vissza a helyére mert a beszerelt eszközökkel már nehéz és hát azt nem. Ok.
Csütörtök
Ma reggelre a vécé eldugult. Semmi le, de inkább fel az viszont a zuhanyban és a mosogsatóban is. Hívom a duguláselhárítást. 13ra ki is érnek, kiderül h házon kívül egy növény benőtte a csövet. Kitakarították és pici pénzért segítettek a konyhabútort a helyére emelni.
IKEA hallgat- felhívom őket, hát ők nem is látják hogy itt valami probléma lenne, és nem is ütemeztek második kiszállítást így türelmet kér mert beszéni kell a szállító céggel. De ha az megoldás visszautalja az árat és menjek el a legközelebbi áruházba vegyem meg ott és szállítsam magam a matracot. Mondom kifizettem 24000 Ft-t a szállításért. VÁlasz: a a többit ki is szállították még ha a rendszer nem is ezt mutatja. OK.
Most itt ülök Siófokon és várom hogy mi a pöts lesz de nem tudok sok mindent csinálni mert alapvetően két napos itt létet terveztünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Assetto Corsa EVO
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ok, akkor alszunk a kanapén 90 cm -n ketten. Sebaj többi itt van szerelek.