Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arról nem én tehetek, hogy ti a kőkorban éltek...

Az elmúlt 5 év telefonjainak és laptopjainak a 90%-a usb-c-s, de a felsőbb kategóriában már 7-8-9 éve elterjedt. De ilyen a csatlakozója a tableteknek (igen, még az apple-esnek is), sőt, az e-book olvasóknak, e-ink-es jegyzettömböknek, tv-okosítóknak, dokkolóknak, mindennek. De már routeren is láttam. SŐt, itt az irodában van egy asztali lámpám, azon is van.
Na mindegy, szerintem ez egy jó irány, hogy van egy közös szabvány, és ha van egy töltőm, fülhallgatóm, azt bedughatom a másik termékbe is. És mind tudja a gyorstöltést. vagy ezt már mondtam?
Az USB-a-s kábelek nem tudták.Amúgy azt is látom, hogy előszeretettel mossátok össze a dolgokat. Pl. hogy a kábel két vége milyen... btw már a 2019-es iphone 11 pro óta ad az apple is olyan kábelt, aminek a másik vége usb-c volt, csak hát így nagyobb volt a biznisz, hogy a kábel telefonba dugós fele lightning volt... Aztán persze már töltőfejet sem adtak.
Hogy mi van a PC-n, meg az xboxon. Az elmúlt 6-8 évben a pc-ken is van usb-c, és a laptopokon is.
de mindegy. A pixelekhez mindig adtak usb-a-s kábelt is, és/vagy usb-a/usb-c átalakítót is. Bámulatos, hol tart már a tudomány..!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7600 6-Core 3.8GHz AM5 Box (100-100001015BOX) Processzor új, bontatlan
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Az USB-a-s kábelek nem tudták.