Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
"Az usb-c meg egy igen fasza dolog, remélem, gyorsan elterjed" - már rég elterjedt, csak ott a sok alma mögött nem vetted észre

"Az én ipadem (meg az asszony minije) amikor készült, akkor szerintem még droidos telefon sem nagyon volt usb-c töltőnyílással." - 2016-ban vettem a Nexus 5x-et, és már azon is USB-C volt. Ahogy azóta az összesen. De vettem rokonoknak motorolát, és azon is az volt már 2018-ban is.

Most meg 2024 van...
(ahogy Hofi mondta, "a lovamat is kikötöttem az utcára...!"
)Az apple egy drága dolog, viszont menő. Sőt, annyira menő, hogy használtan is drága. De ehhez a sznob közönség is kell ám, aki megveszi annyiért...
Még egyszer: használt iphone 12 120 ezerért, mikor 139-ért van a hardveraprón bontatlan pixel 7a? egyszerűen nem kérdés, hogy melyik a jobb, melyik csinál jobb képet...
Jó, mondjuk, az utóbbi nem menő
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínában száguldozik tovább a legerősebb táblagép
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Fogyjunk le!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)