Hirdetés
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sh4d0w: Van-e még?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Én nem nézegetek semmit, mert rohadtul nem értek hozzá. Húst is a nagyáruházban szoktam venni, általaban előre csomagoltat. Vagy a török boltban halalt, ha olyan alkalomra kell főzni. Mondjuk az friss, meg helyben ‘szeletelt’, vagy hogy mondják. Zöldség, gyümölcs, meg friss jön rendelésre is. Vagy előre csomagoltan, vagy kis papírtatyóban.
Amúgy mi is autóval vásárolunk be, hetente egyszer, de inkább megszokásból, igazából a rendelés is jó lenne. Szomszédok egyre többen csinálják, egyre gyakrabban jár erre a ‘helyetted bevásárlós’ autó.
Ezzel együtt az autóról csak úgy tudnék lemondani, hogy az alternatívája a naponta 2x kb 10km biciklizés, olyan időpontban, amikor egyrészt biztosan nincs tömegközlekedés, másrészt meg olyan helyre, ahova tömegközlekedéssel eljutni csak óriási kerülővel, és extrém időtartam alatt lehet csúcsidőszakban is. Konkrétan gyalog előbb ott lennék. Mindez amugy megoldható is lenne, nyaranta szoktam is csinálni, de télen esőben, fagyban, viharos szélben puhapöcs vagyok ahhoz, hogy ezt a távot letudjam autó nélkül, hajnali fél négykor, a sűrű, sötét erdőn keresztül. De ez eleg egyedi eset. Ja, meg a magyar utak is max autóbérléssel lennének megoldhatók, ahova mi járunk Mo-ra, oda tömegközlekedve majdnem annyi idő eljutni BP-ről, mint innét BP-re, direkt lehetőseg pedig nincs. 3-5 emberrel, meg kutyával, meg jóval dragább is. Nyaralásoknál ugyanez. Mindez amúgy ismét megoldható, csak kényelmesebb saját autóval, meg egyelőre megtehetjük, illetve hajlandóak vagyunk rááldozni az anyagiakat. De alternatíva van. Érzelmileg szerencsére nem kötődöm túlzottan az autóhoz, kvázi bérlem (most jár le a lízing, valszeg ‘megveszem’, de banki hitelre, tehát gyakorlatilag ugyanúgy ‘bérlem’ tovább ugyanazt, csak a kora miatt olcsóbban), ha elér bizonyos kort/futásteljesítményt, akkor csere újra. De csak azert, hogy boltba járjak, biztosan nem tartanám meg. Viszont a városi lét nem nekünk való, dolgozni viszont sajnos ott ‘kell’.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- nVidia tulajok OFF topikja
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Formula-1
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Robotporszívók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Le Mans Ultimate
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- HP EliteBook 6 G1i - Intel Ultra5-235U , Új
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest