Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Pont a minap kerestem ezt a funkciót a Mazdában, és nem találtam. Ha bezárom, automatikusan behajtja a tükröket, az ok. De behajtottam a mosóba, és csak a. tükröt akartam behajtani, miközben benne ülök, és nem bírtam rájönni, hogy ezt hogy csinálom. Központi zárat be tudom így is kapcsolni (be is van, hiszen ha elondulok, akkor automatikusan zár, és csak akkor nyit, ha valamelyik első ajtót nyitom bentről), de amíg bent ülök, addig a tükröt nem tudom behajtani. Vagy csak nem jöttem rá, hogyan kell. Na jó, 3,5 év alatt először jutott eszembe ilyesmi…
Nehezíti amúgy a dolgot, hogy a 360 fokos parkolónézet kamerái is a tükörben vannak, szóval behajtott tükörrel az sem működik elvileg.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Syl: UPS - te áldott!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Arc Raiders
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Léghűtés topik
- BestBuy ruhás topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest