Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Pont a minap kerestem ezt a funkciót a Mazdában, és nem találtam. Ha bezárom, automatikusan behajtja a tükröket, az ok. De behajtottam a mosóba, és csak a. tükröt akartam behajtani, miközben benne ülök, és nem bírtam rájönni, hogy ezt hogy csinálom. Központi zárat be tudom így is kapcsolni (be is van, hiszen ha elondulok, akkor automatikusan zár, és csak akkor nyit, ha valamelyik első ajtót nyitom bentről), de amíg bent ülök, addig a tükröt nem tudom behajtani. Vagy csak nem jöttem rá, hogyan kell. Na jó, 3,5 év alatt először jutott eszembe ilyesmi…
Nehezíti amúgy a dolgot, hogy a 360 fokos parkolónézet kamerái is a tükörben vannak, szóval behajtott tükörrel az sem működik elvileg.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
- Lenovo T14s Gen 1 i5 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest