- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ja, tehát van nálad igazolvány, csak nem személyi, mert a britek azt nem tudják, mi. Bájos. Jót kacagtunk, vicces lány vagy, jól rászedtél minket. Egyébként sportoláshoz én sem viszek személyit (pedig nekem van, kettő is!), mert a jogsim van a telefontokba becsúsztatva. Telefonos emergency contact jó dolog, amg működik a telefon (baleset után nem bíznék benne 100%-osan), illetve ha valaki tudja használni. Igazolványokon meg nyilván nincs emergency contact, de ha be tudnak azonosítani, onnét kezdve megoldják a többit.
Cica: BT dongle-t én használtam headseettel, teljesen jól működött. Annyi fenntartásom votl a dologgal, hogy nehezen találtam a sok jól csengő kínai márkanév között valami olyat, amiről már hallottam, végül sikerült egy tplinket szerezni, ami még mindig nem egy olyan valami, amiben maradéktalanul megbízok, de működött.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Path of Exile (ARPG)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest