Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
flash-
üzenetére
A kezdetektől a Gilette Mach3-at használtam. Aztán hosszú évek után az egyik vadonatújan bontott pakkból mindegyik penge inkább csak tépte a borostámat, borotválás helyett. Ott fájó szívvel megváltunk egymástól. Akkor egy rövid ideig áttértem a Wilkinson hasonló hárompengés kütyüjére, aztán elkezdtem próbálgatni random mindenfélét. Végül áttértem a Gilette eldobható, hárompengés Blue3 -ra. Ezt mindenféle színben szoktam venni. Ha kipattintom a nyeléből az eldobható Blue 3-at, akkor rá tudom tenni egy jobb fogású Gilette markolatra, amit a próbálgatós időszakban vettem.
A fene sem érti, hogy mi történt a Gilette-nél akkoriban, de nem vagyok én fakír, hogy álljam a kínzást.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest