Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Értem. Szerinted a világ csak autópályából áll? Szép dolog az átlag, de azért itt nálunk nem tükörsima pályák vannak. Az M5 csoda ha nincs valahol felbontva. M3 reggel-este be van állva, M7 nyáron áll be, M1 ugyanez. Tavaly volt hogy Pest-Szeged 2,5 óra volt mert Kecskemétnél egy sávon lehetett haladni, mert épp a bozótot írtották.
Nekem baromira nem mindegy, hogy pl egy Budapest-Kölcse 3 óra 15 vagy 3 óra 45 perc. (De mondhattam volna Pécset, Sátoraljaújhelyet, Keszthelyet, Őriszentpétert, stb.) Reggel megyek az ügyfélhez, este pedig jövök haza. Hidd el az a 2 x fél óra nekem sokat számít, amit az autópályán mások zavarása nélkül kicsit jobban nyomott gázpedállal hozni tudok. (Reggel nem kell korán kelnem, kapkodnom, este pedig előbb lerakhatom az autót és pihenhetek.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Renault, Dacia topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Star Trek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest