- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Értem. Szerinted a világ csak autópályából áll? Szép dolog az átlag, de azért itt nálunk nem tükörsima pályák vannak. Az M5 csoda ha nincs valahol felbontva. M3 reggel-este be van állva, M7 nyáron áll be, M1 ugyanez. Tavaly volt hogy Pest-Szeged 2,5 óra volt mert Kecskemétnél egy sávon lehetett haladni, mert épp a bozótot írtották.
Nekem baromira nem mindegy, hogy pl egy Budapest-Kölcse 3 óra 15 vagy 3 óra 45 perc. (De mondhattam volna Pécset, Sátoraljaújhelyet, Keszthelyet, Őriszentpétert, stb.) Reggel megyek az ügyfélhez, este pedig jövök haza. Hidd el az a 2 x fél óra nekem sokat számít, amit az autópályán mások zavarása nélkül kicsit jobban nyomott gázpedállal hozni tudok. (Reggel nem kell korán kelnem, kapkodnom, este pedig előbb lerakhatom az autót és pihenhetek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- World of Warships
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Amazfit GTR Mini okos óra
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs