Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
én két hetente igaziból tudnám mutatni (ha lennének gyerekeim)

A múlt héten volt a negyedik 3-4 napos upc/voda üzemszünetünk az elmúlt 1,5 hónapban. Szerdán ment el, bemondta az automata, hogy központi hiba. oké, várok. Aztán küldtek sms-t, hogy megjavult. Telefonáltam, hogy nálunk nem... oké, küldenek technikust. Péntek délután van legközelebb. Jó, várok, megint 2 nap nihil. Aztán csütörtökön is küldtek emailt is és sms-t is, hogy most már jó. De nem. Szóltam, hogy nem. Oké, semmi gond, holnap jön a technikus.
Pénteken hazamegyek munkából, várom a technkust dél és délután 4 között, nem jön.
Felhívom őket fél 5-kor, hogy mi van már, erre géphang fogad, hogy központi hiba van, dolgoznak rajta.
Kérem az embert, mondom neki, hogy nem jött a technikus, pedig itt vártam, internet meg 3. napja nincs...Ja, hát törölték a technikusi időpontot, mert központi hiba lett, és akkor úgyse tud mit csinálni a technikus - csak nekem nem szóltak... De nyugodjak meg, megoldják a központi hibát estig (akkor éppen ~54 órája nem volt szolgáltatás).
De mondom, hogy nálam az kevés, valakinek fel kell másznia a dobozhoz, visszakapcsolni... (220-szor mondtam el már)
És ha így megyünk neki a hétvégének, az mindig a legjobb, mert akkor hétfőig-keddig úgyse lesz semmi... aztán egy darabig még sajnálkozott, majd leraktuk.És akkor péntek este bementem az árkádba, és előfizettem egy yetteles 5G-re. Adtak ideiglenesen egy ilyen kis szappantartót sim-kártyával, és este már jó volt, igaz csak 110 Mbit 4G-n, de ment, korlátlanul.
Aztán szombaton megcsinálták a upc-/vodát is, mire hazaértem Szegedről, már ment. Bámulatos. Kár, hogy addigra már késő volt.
De a saga még nem ért véget..!
Ezek után ma reggel kaptam email-t a vodafontól, hogy elkészült az új számlám, 6589 Ft-ot legyek kedves befizetni. nem értem, hogy jött ki, mikor a februári kiesésekért ~8700 ft kötbért írtak jóvá, ami több mint a havi díjam...
- és a ebben márciusi kötbér még benne senincs.Mindegy. beléptem, nagy nehezen. Feltörtem a jelszavam (természetesen nem emlékeztem rá, mert otthon a firefoxba lett elmentve, és a pár hónappal ezelőtti informatikai átállás után már kellett nekik speckó karakter is, amire nem emlékeztem...)
Mindegy. Belépek, mit látok: 4503 ft túlfizetésem van. Pedig az email aszondta 6589 ft-ot be kéne fizetnem... Ezt se tudom, hogy jött ki, de klikkelek, hogy számla letöltése: hoppá, valami rosszul sikerült, próbáld újra!
Egyszerűen imádom ezt a céget. Nevetséges, de tényleg. Semmi nem működik, semmi nem konzisztens, káosz az egész...
ÉS pár órával később, amikor már majdnem elfelejtettem, küldtek még egy sms-t is, hogy elkészült a számlám, 6500 ft.
Egyszerűen kaberé... És ezt vette meg a magyar állam és a haveri cég, az én pénzemből.
Szerdán jön az 5G-s modem, és mondom is fel ezt a szerencsétlenséget a fr@ncba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi