Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Klaus Duran: RCS
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
összeraktam apukámnak egy konfigot karácsonyra. Az egészet beraktam egy Cooler Master Silencio 650-es házba. Ami egy tök jó ház, de ott, mikor már megvettem, szembesültem vele, hogy tényleg bazi nagy, de karácsony előtt ezt tudtam szerezni csak.
Mindegy, apukám kérte, hogy rakjuk már át a konfigot egy kisebb házba, mert túl nagy, kilóg az asztal alól, ami kurvára zavarja.Szóval most házakat nézek neki, ami kisebb és belefér egy ATX-es konfig.
de elég lehetetlen küldetés.
egy csomó ATX-es ház eleve rohadt nagy (50+ centi mély, azaz ugyanúgy kilógna az asztal alól), ahogy nézem, a videókártyák miatt.De ami igazán szíven ütött, hogy gyakorlatilag az összes ablakos, plexis, szellős / harisnyás ("mesh") és vagy csili-vili világító, RGB-s csoda.
Ja, és ODD meg csak az olcsó gagyikban vanSZóval apukámnak kb egy olyan kéne, ami kicsi, belefér az ATX meg egy vinyó meg egy ODD, és nem villog. Ja, és nem 70 ezer.
De itt tartunk 2023-ban, hogy az a fontos, hogy tele legyen villogó RGB-s ventilátorokkal? és hogy be lehessen nézni az oldalán?
nagyon vicces.
De amúgy az mire jó, hogy egy ventilátor színesen, erős fénnyel világít?
Tényleg boomer vagyok már, ez van.
amúgy találtam olyat, ami tetszik, csak nem lehet kapni csak 1-2 múlva vehető át még bolti átvétel esetén is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Apple MacBook
- Samsung kuponkunyeráló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Filmvilág
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja, és ODD meg csak az olcsó gagyikban van