Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
összeraktam apukámnak egy konfigot karácsonyra. Az egészet beraktam egy Cooler Master Silencio 650-es házba. Ami egy tök jó ház, de ott, mikor már megvettem, szembesültem vele, hogy tényleg bazi nagy, de karácsony előtt ezt tudtam szerezni csak.
Mindegy, apukám kérte, hogy rakjuk már át a konfigot egy kisebb házba, mert túl nagy, kilóg az asztal alól, ami kurvára zavarja.Szóval most házakat nézek neki, ami kisebb és belefér egy ATX-es konfig.
de elég lehetetlen küldetés.
egy csomó ATX-es ház eleve rohadt nagy (50+ centi mély, azaz ugyanúgy kilógna az asztal alól), ahogy nézem, a videókártyák miatt.De ami igazán szíven ütött, hogy gyakorlatilag az összes ablakos, plexis, szellős / harisnyás ("mesh") és vagy csili-vili világító, RGB-s csoda.
Ja, és ODD meg csak az olcsó gagyikban vanSZóval apukámnak kb egy olyan kéne, ami kicsi, belefér az ATX meg egy vinyó meg egy ODD, és nem villog. Ja, és nem 70 ezer.
De itt tartunk 2023-ban, hogy az a fontos, hogy tele legyen villogó RGB-s ventilátorokkal? és hogy be lehessen nézni az oldalán?
nagyon vicces.
De amúgy az mire jó, hogy egy ventilátor színesen, erős fénnyel világít?
Tényleg boomer vagyok már, ez van.
amúgy találtam olyat, ami tetszik, csak nem lehet kapni csak 1-2 múlva vehető át még bolti átvétel esetén is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ja, és ODD meg csak az olcsó gagyikban van