Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: My Art II.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Szintén zenész, hétfőn hazajöttem melóból, hogy nyugodtan tudjak fosni-hányni, doki kiírt egész hétre, erre ma már egészen jól vagyok. Egyszer nekem is lehet szerencsém. Én ma az elmúlt 3 évben felgyűlt fotókat kezdtem el rendszerezni, meg törölni a mobilról, mert lassan kezdett megtelni. Ma felszabadítottam rajta 10GB helyet, de még csak 2020 közepénél tartok.
Ja, és megcsináltam a monitor FW frissítését, mindjárt ki is tudtam kapcsolni a hátuljána világítást. Yesss! Azért onnét látja az ember, hogy öregszik, amikor ilyesmivel rohadtul semmi kedve nincs foglalkozni. Ezt a projektet konkrétan november óta toltam magam előtt, pedig csak össze kellett volna kötni a PC-vel USB-n. Régen (hú, az nagyon régen volt) még képes voltam napokat szívni azzal, hogy linuxot tegyek a routeremre, hogy tudjon pendrive-ot fogadni. Nem azért, mert rá akartam volna dugni egy pendriveot, hanem mert miért ne?
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- Üzletből, garanciával, Lenovo IdeaPad Slim 5 14IRL8 i7-13620H 16 szál /16GB RAM /1TB SSD /OLED
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest