Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
mert kisigényű vagy, már megszoktad a szart, úgy ahogy van

Amúgy mindenkinek kell, hogy legyen first world problémája...
Nekem is van megint. Kaptam egy T15 gen2 notit, és - bár nagyon örülök, hogy végre thinkpad, és van pöcökegér - de mivel nagy, numpaddal, ezért a pöcökegér és a touchpad nem középen van, ezért mindig le akar borulni az ölemből balra
komoly dolgok ezek.Amúgy kaptam ideiglenesen egy használt Range Rovert is, de rezonál az is
meg 15 lityit eszik, amit még szoknom kell... egészen elképesztő, üresben gurulással sikerült egy-egy úton 10 liter alá vinnem még csak. igaz, nem mentem vele messzire.szóval mindenki a saját szintjén nyomorog, ahogy kedves barátom mondá oly sokszor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Metal topik
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- Linux Mint
- További aktív témák...
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest