- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Én magyar nagyvárosi faluban - "peremkerületben" - lakom.
Aldi a google maps szerint 4km és 50 perc, de téved, mert a 4 sávos gyorsforgalmin nincs járda, kerülni kell, tehát több.
Iskola 6km, munkahely 15km. Ezek nem sétatávok.
Busszal az Aldi 15, az iskola 19 perc. A buszmegálló csak 5 perc, de óránként egyszer indul busz, ha azt lekésed, bukó van. Szóval nem túl "utasbarát" a menetrend.
Munkahelyre busszal el sem lehet jutni gyakorlatilag.
Azon lehet vitatkozni, hogy azért sorvasztották-e el a város tömegközlekedését, mert nem volt elég utas, vagy azért ült át mindenki is autóba, mert szar a tömegközlekedés.
Mindenesetre irányfuvarra - értsd: A-ból B-be - kompromisszumokkal esetenként (pl. nagyobb gyerekek iskolába) jó lehetne a busz, de ha már nekem is útba esik reggel, akkor nyilván autóval viszem őket.
Azonban ha a délutáni programban különóra, bevásárlás, posta, gyógyszertár, másik gyerek elhozatala a nagyszülőktől, akármi egyéb is szerepel, akkor ez busszal bőven megoldhatatlan feladat.
Éppen ezért van az autó.30 évig éltem a város közepén, nem volt autónk, 5-10 percenként jártak a buszok, több is, minden irányba. Akkor nem hiányzott az autó, nem is volt a családnak sosem.
Aztán kicsit odébb költöztünk, lett egy autó.
Most a világ végén, 2 gyerekkel ha nem lenne 2 autónk, iskolába, munkába sem tudnánk eljutni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco WS-X6816-10GE-V01 - Interface modul - switch
- iPhone 16 Pro 256 GB 100% akku 2,5 év GARANCIA
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- TP-LINK TL-SG105-M2 5-Port 2.5G asztali switch - Gar.: 2028.05.09
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Pixel 7 eladva
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest