Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
De azt, hogy? Figyeli a kutas a kamerán, ahogy a hülye német tankol, keze a gombon, és ahogy 50-hez ér a számláló, nyomja a gombát, mint a vidéki tanár úr a vágó vetélkedőben? Ha 3 másodpercet lemarad, kb nekem meg is van az a + 1-2 liter.
Ha meg kijön, ismerve a benzinkutasoknál támasztott felvételi követelményeket, illetve a magyar idegennyelv-tudás általános állapotát, vajon milyen nyelven próbál beszélni velem? Tagolt magyarul, jó hangosan, ahogy ilyenkor szokás?Na mindegy, ha megyünk látogatóba kipróbálom, már csak kíváncsiságból is. Tudom, tudom, felelősen kell tankolni, hogy másnak is jusson, de bízom benne, hogy azt a 2 liter extrát nem olyantól veszem el, aki pont emiatt nem ér majd oda a saját felesége szülésére.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha meg kijön, ismerve a benzinkutasoknál támasztott felvételi követelményeket, illetve a magyar idegennyelv-tudás általános állapotát, vajon milyen nyelven próbál beszélni velem? Tagolt magyarul, jó hangosan, ahogy ilyenkor szokás?