Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#83218) gaborbol válasza bobsys (#83217) üzenetére


gaborbol
őstag

Egy ujszeru ( nem hasznalt ) gyari mankokerek, a kis szerszamokkal egybe ebayen 250-300 dollar, ugyan ez gyariba 400 dollar folott.
Egy utangyartott mankokerek 220 dollar szinten szerszamok nelkul.
Ennyiert veszek egy teljes meretu rendes markas gumit meg egy uj acelfelnit, vagy ebay-en egy a mostanival egyezo alut.

Usa es nincs semmi. Anyos szinten defektet kapott, ugyan ez. A gumi ami rajta van nincs sehol, vagy vesz ket gumit vagy negyet, ha aznap kell meg a kocsi, vett negyet,a hatsok meg elmentek volna ket-harom evet, de igy legalabb le van tudva, mind a negy egyforma.

Sogor kb 30 kmp/h-val belekoccolt az elotte alloba. Chevy Malibu. Nem egy kurrens ritka kocsi, az "itteni"corolla, civic.... Biztosito , csak a kulso hutomaszk torott el, 400 dollar kartalanitast kapott ra.

Elvitte szervizbe, mert a hutomaszk kozepet csak a lokos leszedesevel lehet cserelni, de elotte a kerekjarat takarot is le kell bonani meg a lampakat?
Ott megallapitottak, hogy 7000 dollaros a kar, a lokos belsejeben levo energia elnyelo "vasrud?" is karosodott, azt is ki kell cserelni.
Nincs az orszagban egy darab :DDD
8. hetet tulti a kocsi a markaszervizbe, mar en legyarottotam volna neki ennyi alatt, most jott meg az alkatresz kinabol....

4 szemeszetnek dolgozom egy 100km-es korzetbe, de lehet vagy 50 masik szemet siman a kornyeken. Csak egy ugyfelnel van 12 db tok egyforma szemvizsgalo gep, egynek kidorzsolodott az adatkabele. 24 polusu elbaszott csatis 3 meteres kabel. Hivom a gyartot, hogy kene egy kabel azonnal meg meg egy tartalekba...

Hat eszak amerikaban, jelenleg egy darab kabel van raktaron a beszallito egy honapra igeri a kovetkezo szallitmanyt, ha minden jol megy...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.