Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Voltam Baltimore-ba tegnap egy iroda haz komplexumban,nem nagy valami talan 4 darab 10 emeletes epulet, mind a 4 toronyhaz osszekotve a fold alatt:
Kocsimoso, posta, fedex, ups, ovoda, bar, kavehaz, mini mozi, konferencia terem, edzoterem, ruha tisztito, bank, etterem ,szendvicses, minden nagyon igenyes.Kolbaszoltam vagy 20 percet, minden bolt-uzlet nyitva, kb elnoki figyelmet kaptam, sehol senki. Egy darab " vasarlo "jott szembe a teljes ido alatt. Otcsillagos szallodaba, nincs ilyen kiszolgalas.

Nem tudom ,hogy a Covid miatt meg mindenki home officebol melozik meg mindig , vagy mert Pentek delutan volt es mar megtipliztek, de vagy 30 ember csak tamasztotta pultot, sehol senki....Meg Covid elott a Rockefeller kozpont alatt is voltam egyszer, az de kegyetlen , ott lepni nem lehett a tomegtol es olyan hangzavar van, hogy amikor kijossz a felszinre , NY a nyuzsgo tomeggel teli utcai teljesen csendesnek hatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hobby elektronika
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bittorrent topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- !!ELADO!! New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition
- Samsung UE55KU6670 55 Curved 4K UHD Smart TV távirányítóval
- Dell R730xd 2U Xeon 2650v3 CPU 80GB RAM 2x400GB SAS SSD 12LFF+2SFF
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Garanciában cserélt HONOR Magic V2 512GB Purple ! 1ÉV Huawei Jótállás
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest