Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
én hozzávetőlegesen "sokat" járok külföldön, de szerintem még életemben nem váltottam valutát - vagy legalábbis nem emlékszem rá, ergo k.rva rég lehetett.
személyszerint sosem értettem, miért kellhet valakinek készpénz helyi valutában külföldön, hacsak nem olyan helyre megy, ahol köztudottan nem fogadnak el bankkártyát sehol. (esetleg taxiban, stb).
most isztambulban valahogy előfordult hogy a revolutot az egyik helyen nem fogadta el a krimó, másik kártyámon meg nem volt della, de volt a zsememben egy 10ezres. elsétáltam éjfélkor a pénzváltóhoz, ahol beváltották lírára, és söröztem tovább. tehát lényegében VAN az a helyzet, hogy egy-két sörre való helyei valuta nem árt, ha otthonhagytad a bankkártyád/nincs rajta lé

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5680 27% 16" FHD+ IPS i9-13900H 32GB 2TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4060 Ti 16GB GARANCIÁS (Alza) + Kingston Fury RAM keveset használt
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest