Hirdetés
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
akkor itt is van a válasz, köszönöm. a padlófűtés és a falfűtés növeli a hőérzetet alacsony hőmérséklet esetén is.
próbáld meg padlófűtés nélkül is 
De pl. nálunk alattam nyugdíjasok laknak, akik eleve nem fűtik a lakás felét, mert minek két embernek 80 m2, ugye. én meg bemegyek a hálószobába, és odafagyok a padlóhoz...
Ezek a b*zik annyira nem fútenek, hogy kevesebb mint fele a gázóraállásuk, mint nekem. Egyszerrre cserélték. persze lehet mondani, hogy igen, ők vannak középen, nekik eleve kebesebb kéne, hogy legyen, de a velük szemben lakóknak, akiknek a lakása pont hasonló adottságú, körbe van fűtve, szóval az ő fogyasztásuknak sem érték el a kétharmadát....
Én ebből annyit érzek, hogy hideg a padló, mindig. Kivéve, ahol padlófűtés van, a konyhában és a fürdőszobában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
próbáld meg padlófűtés nélkül is