Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
akkor itt is van a válasz, köszönöm. a padlófűtés és a falfűtés növeli a hőérzetet alacsony hőmérséklet esetén is.
próbáld meg padlófűtés nélkül is 
De pl. nálunk alattam nyugdíjasok laknak, akik eleve nem fűtik a lakás felét, mert minek két embernek 80 m2, ugye. én meg bemegyek a hálószobába, és odafagyok a padlóhoz...
Ezek a b*zik annyira nem fútenek, hogy kevesebb mint fele a gázóraállásuk, mint nekem. Egyszerrre cserélték. persze lehet mondani, hogy igen, ők vannak középen, nekik eleve kebesebb kéne, hogy legyen, de a velük szemben lakóknak, akiknek a lakása pont hasonló adottságú, körbe van fűtve, szóval az ő fogyasztásuknak sem érték el a kétharmadát....
Én ebből annyit érzek, hogy hideg a padló, mindig. Kivéve, ahol padlófűtés van, a konyhában és a fürdőszobában.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
próbáld meg padlófűtés nélkül is