Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Koszi mindenkinek!
Szamokat nezve jelenleg 20% a delta attorese az oltottaknal nalunk, de sajnos emelkedik kemenyen. 75%-kal tobb oltott kerul korhazba es 50%-kal tobb oltott hal meg. Az utolso ket szam eleve nagyon alacsony volt szerencsere eddig, hiaba a magas szazalekok, azert az oltas a korhaztol es a halatol meg mindig kemenyen ved.
A jarvanyugyes- kontaktos ember alapjan sajnos nem vagyunk kirivo esetek, o is azt mondta, hogy kegyetlenul fertozodnek az oltottak. A harom gyerek 6 ev alatti, egyik sem oltot, mert csak 12 ev felettieket oltjak jelenleg..Nem vagyok top kondiban, van rajtam kb 10 kilo plusz, de nincs alapbetegseg semmilyen gyogyszert nem szedek. 3 hete meg 10 kilomtert normalis tempoban futottam barmikor megallas nelkul, most meg 14 darab lepcso utan szo szerint nem kapok levegot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Crimson Desert
- PlayStation 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest